×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 951 niet laden

Activiteiten

Het is mogelijk om je voor activiteiten in te schrijven via de website van V.V.S. Uranymus (en in veel gevallen zelfs de enige mogelijkheid om je voor actviteiten in te schrijven). Inschrijven doe je via de pagina van de activiteit in de online kalender.

 

Betaling via iDeal

Afrekenen op de website kan op twee manieren: Iedereen, dus zowel leden als niet-leden, heeft de mogelijkheid om met iDeal af te rekenen. Dit betekend wel dat je €0.30 transactiekosten bij moet betalen. Op je bankafschrift kan je je betaling terugvinden onder Stichting Mollie Payments, welke ons betaalverkeer afhandeld. De omschrijving heeft de vorm “(code) RSEvents!Pro toegangsbewijzen (code) Vereniging voor Studenten Uranymus”. Mocht er iets fout zijn gegaan met je betaling, neem dan contact op met de penningmeester van Uranymus en vermeld daarbij dan altijd de eerste code uit je omschrijving!


Betaling via doorlopende machtiging

Ook is het mogelijk als lid om uranymus te machtigen om het verschuldigde bedrag van een activiteit van je rekening af te boeken. Als je hiervan gebruik wilt maken, vul dan hier de doorlopende machtiging in onder het kopje "Doorlopende Machtiging". (eerst inloggen vereist)
Je machtigd V.V.S. Uranymus hiermee om aan het eind van de maand na de activiteit het verschuldigde bedrag van je rekening af te boeken van de rekening waarmee je je hebt ingeschreven bij V.V.S. Uranymus. Als je je rekeningnummer wilt wijzigen, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De precieze voorwaarde voor gebruik kan je vinden door hier te klikken. (eerst inloggen vereist)
Zodra je de machtiging (digitaal) hebt ingevuld, krijg je in het betaalscherm een extra optie te zien: Offline betaling. Als je deze optie selecteerd wordt het verschuldigde bedrag aan het eind van de maand van je rekening afgeschreven en betaal je geen transactiekosten.
Voor feesten is het alleen mogelijk om via iDeal af te rekenen!

 

Andere betaalmethoden

Voor sommige activiteiten hebben we ook de mogelijkheid contant te betalen. Dit is gegarandeerd voor de feesten, waar je een kaartje bij feestcom leden kunt kopen.

Daarnaast kan er, in overleg met de penningmeester, vaak wel iets geregeld worden als er problemen zijn met je betaling. Hierover kun je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. emailen, of de penningmeester in het schoolgebouw aanspreken.

 

on maandag november 16 by

Al je inschrijvingen voor activiteiten worden bijgehouden op de website. Hiervan hebben wij ook een makkelijk overzicht wat je zelf in kunt zien.

 1. Log in op de website.
 2. Ga naar de menubalk. Bij je naam staat een knop met "Mijn Inschrijvingen".
 3. Hier krijg je een lijst met de activiteiten waar je voor ingeschreven staat, evenals de status van je inschrijving.
 4. Indien je een iDeal betaling nog niet hebt afgesloten, kun je hier op een link klikken, waarmee je de betaling kunt vervolgen.
on vrijdag november 11 by Max Bouwman
 1. Zorg er voor dat je ingelogd bent als je al een account hebt op de website.
 2. Ga naar de activiteit waarvoor je in wilt schrijven. De open inschrijvingen staan bovenaan de website, onder "Nu Inschrijven".
 3. Zodra je op de pagina van de activiteit bent, staat er rechtsboven een knop "Deelnemen". Als je hierop klikt, word je doorgestuurd naar de inschrijfpagina.
 4. Vul hier het formulier in. Waarschijnlijk ziet het er uit zoals de afbeelding hieronder, maar het is mogelijk dat er een ander formulier gebruikt wordt. Zorg er in ieder geval voor dat de vakken "Naam", "E-mail", "Toegangsbewijs", en "Betaling" goed zijn ingevuld.
  <Plaatje toevoegen>
 5. Onder de vakken zie je een overzicht van je bestelling en de kosten die je kwijt bent. Zodra je op "Opslaan" klikt, word je doorgeleid naar de volgende pagina.
 6. Indien je via iDeal betaalt, word je naar de betalingspagina gebracht. Als je via een machtiging betaalt wordt het geld automagisch van je rekening afgeschreven aan het einde van de maand.
 7. Controleer of je een bevestigingmail hebt gekregen van de activiteit. Dit kan een paar minuten duren.

Je bent nu ingeschreven voor een activiteit bij Uranymus. We zien je graag terug bij de activiteiten!

on vrijdag november 11 by Max Bouwman

Bij inschrijving voor activiteiten kan je met iDeal betalen. Deze betaling dient zo snel mogelijk voldaan te worden. Als er iets tijdens het betaal proces gebeurt waardoor je deze niet gelijk af kan maken, is dat geen ramp. Je betaalstatus blijft op Incompleet staan en is het mogelijk om de betaling later af te maken door onderstaande stappen te volgen. Ben je al op het iDeal scherm van je bank gekomen, of het scherm waar je je bank selecteerd en je klikt het scherm weg, dan wordt je betaalstaus veranderd in Afgewezen. Je inschrijving wordt binnen een half uur automatisch verwijderd, waarna je je opnieuw kan inschrijven!

 1. Log in op de website.
 2. Ga naar de menubalk. Bij je naam staat een knop met "Mijn Inschrijvingen".
 3. Hier krijg je een lijst met de activiteiten waar je voor ingeschreven staat, evenals de status van je inschrijving.
 4. Indien je een iDeal betaling nog niet hebt afgesloten, kun je hier op een link klikken, waarmee je de betaling kunt vervolgen.
on vrijdag november 11 by Max Bouwman

Deze melding krijg je als je je al hebt ingeschreven voor deze activiteit met dit e-mail adres. Deze melding krijg je om dubbele inschrijving te voorkomen. Schrijf je niet in onder een ander e-mail adres. Als er iets mis is gegaan tijdens het inschrijven krijg je binnen een uur een automatische e-mail met verdere instructies.

on donderdag februari 09 by Evan van Ommeren