Workshop Human Engineering - Hoe haal je meer uit jezelf?

Door Monday, 16 November 2015 14:10 Last modified on Saturday, 30 January 2016 21:50

In samenwerking met Jong KNCV organiseert V.V.S. Uranymus een interactieve workshop Human Engineering op het ILC. Woensdag 9 december van 15:00 tot 16:30 is Saskia Slotboom bij ons te gast om een interactieve workshop te geven waarin gekeken wordt naar je sterke punten en kwaliteiten. Hierdoor kun je beter weten wat bij je past en jezelf krachtig en overtuigend neer zetten in netwerk-, sollicitatie-, en functioneringsgesprekken. Ook krijg je tips die je zullen helpen de samenwerking en afstemming met collega's, leidinggevenden en klanten te verbeteren.

Saskia werkt als zelfstandige coach en adviseur voor (technische) professionals. Ze helpt deze ingenieurs en andere bèta’s om te komen tot betere prestaties op het gebied van netwerken, projectleiden, managen en adviseren. Zo kunnen zij meer succes behalen, deelnemen aan grotere en complexere projecten en sneller doorgroeien naar senior posities.

Als bouwkundig ingenieur (TU Delft) en projectmanager bij de Rijksgebouwendienst heeft Saskia ervaren hoe het is om te werken in complexe technische projecten. Ze kreeg inzicht in wat maakte dat projectteams en -deelnemers goed presteerden, en wat niet. Nu deelt ze deze kennis graag als trainer en coach.

 

Slotboom Coaching biedt zowel online trainingsprogramma’s als trajecten op maat, voor het individu en voor groepen. Zie voor meer informatie de website van Saskia: www.saskiaslotboom.nl

 

Inschrijving voor deze workshop verloopt via de KNCV, klik hier om je in te schrijven!