De 44ste Batavierenrace!

Door Monday, 11 January 2016 16:09 Last modified on Saturday, 30 January 2016 21:43

UPDATE 12/1:De inschrijvingen voor de batavierenrace zitten vol! Vanaf nu kan je je alleen nog aanmelden voor de reservelijst. Sta je op de deelnemerslijst, maar wil je toch niet mee? Stuur dan vóór 3 april een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., zodat wij iemand van de reservelijst kunnen vinden. Meld je je af na deze datum, dan ben je alsnog het volledige inschrijfgeld schuldig!

De Inschrijvingen voor de batavierenrace staan open! Vanaf nu kan je je op de site van Uranymus inschrijven voor dit prachtige evenement. 

22 April vertrekken we naar Nijmegen voor de grootste studentenestafetteloop van Europa, die daar om 12 uur 's nachts zal starten, om een dikke 16 uur later aan te komen op de campus van de Universiteit Twente waar we tot diep in de nacht feest zullen vieren op het grootste studentenfeest van de Benelux!

 

Tijdens de Batavierenrace ga je dus in ploegen rennen en fietsen van Nijmegen naar Enschede, dit klinkt zwaar maar valt reuze mee. De groep van 25 mensen word verdeeld over drie ploegen; een nacht-, ochtend- en middagploeg.
De nachtploeg vertrekt 's middags met een busje richting Nijmegen waar gekeken word naar de eerste starters om 12 uur 's nachts en iets later zal de prachtige Uranymusploeg zelf van start gaan. De ochtend- en middagploeg vertrekken 's middags/'s avonds richting de universiteit Twente in Enschede waar de tenten opgezet gaan worden op de camping om de volgende ochtend per touringcar naar de verschillende herstarts te vertrekken.

Wat gaat er gebeuren tijdens de Bata?

  • Het rennen van 1 etappe en het fietsen van 1 etappe.
  • Het feesten op vrijdag en zaterdag. (Nachtploeg feest deels in Nijmegen)
  • Het kamperen op het terrein van Universiteit Twente.

Wat word er van je verwacht?

  • Dat je bij een goed deel van de Bata vergaderingen bent.
  • Dat je op tijd aangeeft of er iets tussenkomt.(De deadline voor afmelden is 3 weken voor de Batavierenrace. Te laat is alsnog betalen!)
  • Inschrijven is gaan en je team rekent op je, dit is een populair evenement. Twijfel je? gun dan iemand anders de kans.

Je bent voor de Bata dus van vrijdag middag tot zondag middag bezig met genieten. De Bata is van 22 tot en met 24 April en kost 30 euro voor leden en 35 euro voor niet-leden. Bij de Universiteit van Twente kan je vet chill douchen en lekker koffie, thee, chocomel en andere lekkere dingen drinken bij het café. Ontbijt voor zaterdag en zondag word geregeld; zaterdag ochtend regelt Uranymus het ontbijt en zondag regelt Uranymus het met de organisatie.

Heb jij dus zin om deel te nemen aan een van de tofste studenten evenementen die er bestaat schrijf je dan snel in!