Zeilkamp 2016

Door Tuesday, 24 May 2016 14:40

Ahoy mateys,

Haal je sexy matrozenpakje of stoere piratenoutfit alvast maar uit de kast, want in september is het weer zo ver! Uranymus gaat van 9 t/m 11 september de Friese wateren onveilig maken tijdens zeilkamp.
Vrijdag 9 september is iedereen welkom om 21:00 op de boerderij in Uitwellingerga, waar wij ons anker zullen leggen gedurende het weekend. Zaterdag en zondag zullen wij de woeste meren van Friesland bevaren in prachtige valkjes (op zoek naar booty). In de avonden vertellen we onder het genot van goedkoop bier (85 cent!) over onze ruige zeemansverhalen. Zondag vertrekken we na het avondeten, rond 18:00 helaas weer richting huis. Vervoer moet zelf worden geregeld, maar er zal een groep worden gevormd die gezellig samen met het OV gaat. Als je met de auto gaat zijn er vast lieve mensen de willen meerijden.
Zeilervaring is niet nodig op dit kamp, want gelukkig hebben we hele capabele schippers mee!
De prijs voor dit geweldige kamp is €65 voor leden en €75 voor niet-leden (maaltijden inbegrepen).
Op donderdag 26 mei om 16.00 is er een inschrijfborrel in Café het7de. Vanaf 17:00 gaat de inschrijving via de site hier open en kun je je inschrijven voor een weekend van gezelligheid en avontuur. Tijdens de inschrijfborrel zal de organisatie aanwezig zijn om al je vragen over het kamp te beantwoorden. Wij hebben er al heel erg veel zin in!

Hopelijk tot donderdag!
Kusjes, de sportcommissie