Introkamp 2016!

Door Monday, 18 July 2016 11:35 Last modified on Monday, 18 July 2016 11:43

Het introductiekamp van V.V.S. Uranymus komt er weer aan! Ben jij een aankomend eerstejaars Life Sciences, Chemistry of Chemische Technologie en heb je ook zo’n zin om mee te gaan met de aller leukste introductieperiode van Utrecht? Meld je dan nu aan en ga van 12 tot en met 16 augustus mee om de start van jou studententijd goed te vieren!
Vrijdag 12 augustus verzamelen wij in Utrecht om de stad te leren kennen en aan het eind van de middag vertrekken wij richting Noorbeek (Limburg), waar wij tot en met dinsdag er één groot feest van maken met veel leuke activiteiten waarbij jij de tijd hebt om kennis te maken met jou mede eerstejaars en jou mentoren om vervolgens elke avond af te sluiten met een groot feest. Als je mee gaat op kamp krijg je ook 2 mentoren aangewezen –niet alleen je gids om je wegwijs te maken in de vereniging maar ook je vraagbaak voor de eerste periode op de HU!

Wil je meer info? Kijk dan even op uranymus.nl/lidworden en like onze facebook pagina op https://www.facebook.com/uranymus/

Meer weten over wat Uranymus allemaal doet? Kijk gerust verder op deze site!