Serious Request Acties

Door Monday, 12 December 2016 09:28

Van vrijdag 16 tot donderdag 22 december houden wij samen met Stichting Het7de en S.V. Paramedus verschillende super vette acties in ons prachtige café voor Serious Request! Vrijdag komt om 16:00 uur een medewerker van het Rode Kruis langs om ons bij te praten over de situatie omtrent longontstekingen in ontwikkelingslanden. Na het weekend komt wederom om 16:00 uur komen onze buren van het UMCU langs om ons bij te praten over de ins en outs van eerdergenoemde longontstekingen.
Kom de volgende dag in je aller prachtigste/foutste/parel van een kersttrui voor de foute kersttruien borrel! De borrel begint om 16:00 uur, met om 17:00 uur een Serious Veiling, waarbij je de leukste spullen én dates op de kop kan tikken! Woensdag hebben wij om 17:00 uur een karaoke (begin maar vast met oefenen onder de douche) en donderdag beginnen we om 16:00 uur te borrelen, om vervolgens 's avonds tijdens ons geweldige Serious Request Feest in het k-Sjot (Oudegracht a/d werf 155) helemaal uit onze plaat (pun intended) te gaan!

Natuurlijk draait de week maar om één ding: Zoveel mogelijk Euro's ophalen voor het goede doel, neem dus zo veel als je kan missen mee, alle winst is voor 3FM Serious Request!