Inschrijven voor actviteiten op de website

Door Friday, 04 September 2015 11:17 Last modified on Friday, 04 September 2015 11:37

Vanaf dit jaar moet je je voor alle activiteiten van V.V.S. Uranymus inschrijven via de website, met als uitzondering onze feesten: hiervoor koop je je kaartje los in Café Het7de bij de feestcom, op de site via iDeal of aan de deur.

Inschrijven voor activiteiten doe je via de pagina van de activiteit in de online kalender, of links op het beginscherm bij het activiteitenoverzicht. Voor praktisch alle activiteiten die we organiseren kan je een ledenkorting ontvangen. Deze ontvang je door voordat je je inschrijft voor een activiteit in te loggen op de website.

Benieuwd naar de betalingsmogelijkheden die we bieden (naast iDeal)? Lees dan verder. Vragen of opmerkingen? Plaats ze in de comments onder dit artikel!

Betaling via iDeal

Afrekenen op de website kan op twee manieren: Iedereen, dus zowel leden als niet-leden, heeft de mogelijkheid om met iDeal af te rekenen. Dit betekend wel dat je €0.50 transactiekosten bij moet betalen. Op je bankafschrift kan je je betaling terugvinden onder Stichting Mollie Payments, welke ons betaalverkeer afhandeld. De omschrijving heeft de vorm “(code) RSEvents?Pro toegangsbewijzen (code) Vereniging voor Studenten Uranymus” Mocht er iets fout zijn gegaan met je betaling, neem dan contact op met de penningmeester van Uranymus en vermeld daarbij dan altijd de eerste code uit je omschrijving!

Betaling via doorlopende machtiging

Ook is het mogelijk als lid om uranymus te machtigen om het verschuldigde bedrag van een activiteit van je rekening af te boeken. Als je hiervan gebruik wilt maken, vul dan de doorlopende machtiging in door in te loggen op de site en dan in het hoofdmenu te gaan naar:

(je gebruikersnaam) à Mijn Portal à Doorlopende Machtiging.

Je machtigd V.V.S. Uranymus hiermee om aan het eind van de maand na de activiteit het verschuldigde bedrag van je rekening af te boeken van de rekening waarmee je je hebt ingeschreven bij V.V.S. Uranymus. Als je je rekeningnummer wilt wijzigen, stuur dan een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

De precieze voorwaarde voor gebruik kan je op deze pagina vinden, en kan je ook downloaden door naar Downloads  à Algemene Bestanden à Voorwaarden Doorlopende Machtiging Activiteiten te gaan.

Zodra je de machtiging (digitaal) hebt ingevuld, krijg je in het betaalscherm een extra optie te zien: Offline betaling. Als je deze optie selecteerd wordt het verschuldigde bedrag aan het eind van de maand van je rekening afgeschreven en betaal je geen transactiekosten.

Voor feesten is het alleen mogelijk om via iDeal af te rekenen!