Jimmy Sendar

Monday, 12 November 2018 17:19

Uranymus feest: Griekse en Romeinse goden

Op 29 november is het zo ver, het eerste feest van de feestcom!
Romeinse en Griekse Goden, wordt jij zo nat als Poseidon vanavond?
We zijn ontzettend blij om jullie te mogen uitnodigen nu we de locatie terug hebben: ’t Ksjot. Begin maar alvast met oefenen van die goddelijke dance moves want de engelen moeten uit de hemel vallen van genot. Goden vanuit de hemel en de onderwereld zijn welkom. Vergeet ook niet je toga om te doen! Hoe meer goud hoe goddelijker alles er uit komt te zien, dus laat je gaan met dit thema.
Vanaf 22:00 zijn jullie welkom voor deze hemelse avond. In het oude en vertrouwde Ksjot (Oudegracht 155, Utrecht).Dit feest is alleen toegankelijk voor mensen/goden/leden etc. boven de 18 jaar.
Kaartjes zijn te koop bij leden van het promotietem van de feestcom (in het café) en op de Uranymus site. 
Bij dit feest maken wij gebruik van blauwe muntjes deze kosten 1,25 :)
Voor de link, klik hier: https://www.uranymus.nl/component/rseventspro/evenement/480-uranymus-feest-griekse-en-romeinse-goden

Als je nou toch nog twijfelt, kom dan de 29e gewoon alvast genieten in café Het7de. Dit café is gevestigd aan de Heidelberglaan 7 waar je vanaf 16:00 uur al een lekker biertje kunt komen drinken. Hier kun je ook nog kaartjes kopen.
Kosten:
Uranymus leden: 3 euro
Niet leden: 4 euro
Deurverkoop: 5 euro

Wednesday, 07 November 2018 21:11

Philips museum

Wat vliegt de tijd, de 2e periode is net begonnen en de 2e Educom activiteit komt er ook alweer aan. Het wordt ook alweer snel donker buiten, dus het perfecte moment op een tripje te doen naar het Phillips museum in Eindhoven! Hier kun je nu voor korte periode in een voorstelling zien hoe de eerste Phillips gloeilamp is ontwikkeld, deze voorstelling begint om 15:00. Je kan natuurlijk ook gewoon zelf het museum induiken, samen met je studiegenootjes! Een superleuke middag die je niet wil missen dus!

We verzamelen om 12:00 in cafe het7de

Vertrekken om 12:30 richting Utrecht station, wanneer je op jezelf gaat, we verzamelen om 13:00 op het perron. 

En zullen om 14:30 aankomen in Eindhoven en gezellig naar het museum gaan!!

Friday, 28 September 2018 14:41

De zeilkamp inschrijving is heropend!

Lieve Leden!

 

Door slecht weer ging zeilkamp niet door…

MAAR wees niet getreurd, want het zeilkamp vindt nu plaats in het weekend van *2 t/m 4 nov!!*

De inschrijving staat dus weer open!!

Ben je al ingeschreven maar kan je dat weekend helaas niet? Dan geldt ook hiervoor dat je je 2 weken van te voren moet afmelden. De uiterste datum hiervan is *19 oktober*.

Ben je al ingeschreven en je wilt mee? Houden zo! Je inschrijving van eerder blijft gewoon staan.

 

Hopelijk zien wij jou daar!!

We hebben er zin in!

Tuesday, 18 September 2018 12:04

De commissie inschrijvingen sluiten bijna!

Heb je jezelf nog niet bij een commissie ingeschreven? Of zit je nog te twijfelen? Kies dan snel! De inschrijvingen gaan op zondag 23 september dicht.

Click hier om naar de inschrijfpagina te gaan!

Sunday, 08 July 2018 13:45

De Uranymus Instagram!

Facebook, Twitter en nu Instagram, Uranymus gaat mee met de tijd!

De Nikcom heeft een Instagram pagina gemaakt waar leuke foto's en info over toekomstige activiteiten zoals kamp of feesten komen op te staan. Blijf op de hoogte en volg ons nu! 

Tuesday, 15 May 2018 15:12

Feestcom presents: Slaapfeestje!

Reminder! Op 22 mei is het zo ver, Feestcom presents: Slaapfeestje, vanavond slaapwandel ik met jou mee! Dus kom lekker in je pyjama, onesie of waar je ook in slaapt. Vanaf 22:00 is iedereen welkom in ’t Pakhuis op janskerkhof 21.

Click op deze link om online kaartjes te bestellen!

Als je toch nog twijfelt, kom dan voor het feest nog even lekker borrelen in café Het7de. Het7de is gevestigd aan de Heidelberglaan 7. Vanaf 16:00 uur kan je hier een lekker biertje komen drinken, ook is het mogelijk om hier nog kaarten te kopen.

Kosten

Uranymus leden:         €3,00

Niet leden                   €4,00

Deurverkoop               €5,00

 

 

Thursday, 03 May 2018 13:57

Kroegentocht op de Uithof!

Volgende week zin in een leuke kroegentocht om de hertentamens even helemaal te vergeten??? De @x!ecom heeft een kroegentocht op de Uithof georganiseerd, waarbij we alle leuke plekjes afgaan! Volgende week dinsdag vanaf 18:00 uur. Inschrijven kan binnenkort!