Vera Nijman

Sunday, 08 May 2016 23:01

Torenkamertje

Beste leden, alumni, reünist of spontane binnenvaller, 

Wat gaat de tijd toch ontzettend snel dit jaar! Het lijkt misschien een week geleden dat ik mijn vorige torenkamertje (wederom vanuit mijn eigen ivoren toren) heb geschreven voor het vorige musje; en nu alweer aan de slag voor het lustrummusje!

Wednesday, 06 January 2016 21:07

Torenkamertje

Hallo allemaal,

Elke keer als ik hoor dat ons o zo hardwerkende Musjecom weer bezig is met een nieuw musje in elkaar te zetten word ik weer helemaal enthousiast! Want dat betekend dat ik weer een nieuw torenkamertje mag schrijven en dus jullie mag verblijden met al het nieuws wat de afgelopen tijd in onze mooie vereniging is gebeurd. En dat is een hoop!

Wednesday, 02 December 2015 14:32

Kerstdiner

Het is weer zover!

@x!ecom 2015/16 organiseert het Kerstdiner van Uranymus om met z'n allen even lekker te gaan eten bij het tapasrestaurant El Borne op vrijdag 18 december om kwart voor 7.
Het diner kost 21 euro voor leden en 25 voor niet leden.

Om 1800 gaat er vanaf Heidelberglaan 7 een groep mensen fietsen naar het restaurant. Inschrijven kan je doen door hier te klikken

Het menu wordt per 2 personen geserveerd en bestaat uit:

Voorgerecht:
Serrano ham met meloen
Wrap gekookte zalm
Gemarineerde olijven
Choriso worstjes uit de oven
Manchego kaas

Hoofgerecht:
Patatas aioli
Escalavida
Gambas in knoflook olie
Spiesjes van varkenshaas met pepersaus
Gehaktballletjes in pikante saus

Desert is een brownie.

!! Let op, je hoeft dus NIET te kiezen, je krijgt ALLES wat hierboven staat én nog twee drankjes (mag bier of wijn zijn, maar ook cola etc.)!!!

Tuesday, 10 November 2015 12:01

Torenkamertje

Het eerste musje van het nieuwe collegejaar en dat in een nieuw gebouw! Afgelopen zomer terwijl de meeste van jullie nog lekker vakantie aan het vieren waren, waren wij alweer druk bezig met alles regelen voor de vereniging, het introkamp en ons nieuwe café: café Het7de. Dankzij de grote inzet van het vorige bestuur en stichtingbestuur is de verhuizing (ondanks vele tegenslagen) nog redelijk goed van de grond gekomen.