Timothy Goris

Tuesday, 13 February 2018 17:09

Feestcom feest: 70s, 80s & 90s!

Op 15 februari is het weer zo ver, het tweede feestcom feest. Begin alvast wat dans skills te oefenen, want we gaan terug naar de tijd van de goede muziek. Ja ja we gaan terug naar de 70’s, 80’s en 90’s. Daarom is ons thema ook heel toepasselijk 70’s/80’s/90’s. Kom dus als Mick Jagger, Arnold Schwarzenegger, E.T., een Rubixcube of een Pokemon.

Vanaf 22:00 uur zijn jullie welkom in onze tijdmachine. Helaas werkt deze tijdmachine alleen voor mensen boven de 18 jaar.
Kaartjes zijn te koop bij leden van het promotieteam van de feestcom (in het café) en op uranymus.nl

Als je nou toch nog twijfelt, kom dan de 15e gewoon alvast tijdreizen in café Het7de. Dit café is gevestigd aan de Heidelberglaan 7 waar je vanaf 16:00 uur al een lekker biertje kunt komen drinken. Hier kun je ook nog kaartjes kopen.

Kosten:
Uranymus leden: 3 euro
Niet leden: 4 euro
Deurverkoop: 5 euro

Muntjes: 1,90 euro
Bier/wijn/fris: 1 muntje
tosti: 1 voor 1 muntje, 3 voor 2 muntjes
shotje: 1 voor 1 muntje, 3 voor 2 muntjes

Heb jij je wel eens afgevraagd wat er allemaal in voedingssupplementen mag zitten? Wat hier de regels van zijn en hoe dit getest wordt?

Kom dan kijken bij het gastcollege van dr. Hans Mol van het RIKILT instituut in Wageningen! Dit college zal plaats vinden op 19 november.

dr. Hans Mol heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het analyseren van (plant) toxines en illegale middelen.

Het RIKILT is een instituut dat onafhankelijk onderzoek doet naar de veiligheid en kwaliteit van voedsel (van bananen tot bijenhoning; álles kan geanalyseerd worden, op zowel analytische als biologische manier).

In dit college zal dr. Mol op een interactieve manier vertellen wat zijn werk inhoud, wat de regels zijn omtrent voedingssupplementen (wat nog best complex blijkt te zijn) en hoe dit nou uiteindelijk geanalyseerd word. Zijn presentatie zal vooral toespitsen op het onderwerp Viagra-achtige voedingssupplementen.

Dit college is interessant voor alle leerjaren en opleidingen. Er zal niet te diep op de technieken worden in gegaan, waardoor het voor iedereen interessant is om te komen!

Het college zal plaats vinden op 19 november 2015 om 15:00 in de Collegezaal op HL7-2.058!