Evan van Ommeren

Tuesday, 21 March 2017 10:04

Masteropendag Wageningen University

Beste leden van Uranymus,

Wil je meer weten over de mogelijkheden om een masteropleiding aan Wageningen University te volgen? Kom dan op vrijdag 7 april van 16.30-20.30 uur naar onze Master Open Dag. Daar kun je alles te weten komen over alle masteropleidingen en de universiteit. Studenten en studieadviseurs zijn aanwezig om je tijdens presentaties en individuele gesprekken informatie te geven en al je vragen te beantwoorden.

Heb jij interesse in de duurzame exploitatie van oceanen, zeeën, meren en rivieren? Dan kun jij je specialiseren in aquacultuur, ecologie van mariene systemen of het beheer ervan binnen de tweejarige Master Aquaculture and Marine Resource Management.

Of kijk naar één van onze andere masters zoals de Master Bioinformatics of de Master Biotechnology.
Check www.wur.nl/masteropendag voor meer informatie over de open dag of meld je direct aan.

Kun je niet naar de Master Open Dag komen en wil je toch meer weten over een bepaalde opleiding en antwoord op je vragen? Neem dan contact op met een van onze studiekeuzecoaches. Zij kunnen je helpen bij alle vragen die je hebt over het kiezen van een studie. Niet alleen over de inhoud van de opleiding, maar ook over studeren in Wageningen.

Hopelijk tot ziens op vrijdag 7 april!

Wageningen University

 

Monday, 12 December 2016 09:28

Serious Request Acties

Van vrijdag 16 tot donderdag 22 december houden wij samen met Stichting Het7de en S.V. Paramedus verschillende super vette acties in ons prachtige café voor Serious Request! Vrijdag komt om 16:00 uur een medewerker van het Rode Kruis langs om ons bij te praten over de situatie omtrent longontstekingen in ontwikkelingslanden. Na het weekend komt wederom om 16:00 uur komen onze buren van het UMCU langs om ons bij te praten over de ins en outs van eerdergenoemde longontstekingen.
Kom de volgende dag in je aller prachtigste/foutste/parel van een kersttrui voor de foute kersttruien borrel! De borrel begint om 16:00 uur, met om 17:00 uur een Serious Veiling, waarbij je de leukste spullen én dates op de kop kan tikken! Woensdag hebben wij om 17:00 uur een karaoke (begin maar vast met oefenen onder de douche) en donderdag beginnen we om 16:00 uur te borrelen, om vervolgens 's avonds tijdens ons geweldige Serious Request Feest in het k-Sjot (Oudegracht a/d werf 155) helemaal uit onze plaat (pun intended) te gaan!

Natuurlijk draait de week maar om één ding: Zoveel mogelijk Euro's ophalen voor het goede doel, neem dus zo veel als je kan missen mee, alle winst is voor 3FM Serious Request!

Monday, 18 July 2016 11:35

Introkamp 2016!

Het introductiekamp van V.V.S. Uranymus komt er weer aan! Ben jij een aankomend eerstejaars Life Sciences, Chemistry of Chemische Technologie en heb je ook zo’n zin om mee te gaan met de aller leukste introductieperiode van Utrecht? Meld je dan nu aan en ga van 12 tot en met 16 augustus mee om de start van jou studententijd goed te vieren!
Vrijdag 12 augustus verzamelen wij in Utrecht om de stad te leren kennen en aan het eind van de middag vertrekken wij richting Noorbeek (Limburg), waar wij tot en met dinsdag er één groot feest van maken met veel leuke activiteiten waarbij jij de tijd hebt om kennis te maken met jou mede eerstejaars en jou mentoren om vervolgens elke avond af te sluiten met een groot feest. Als je mee gaat op kamp krijg je ook 2 mentoren aangewezen –niet alleen je gids om je wegwijs te maken in de vereniging maar ook je vraagbaak voor de eerste periode op de HU!

Wil je meer info? Kijk dan even op uranymus.nl/lidworden en like onze facebook pagina op https://www.facebook.com/uranymus/

Meer weten over wat Uranymus allemaal doet? Kijk gerust verder op deze site!

Tuesday, 12 April 2016 16:52

Lustrum inschrijvingen geopend!

De inschrijvingen voor de lustrumactiviteiten zijn geopend! Klik hieronder voor de verschillende kaarten:

Passe-Partout tickets

Biercantus

Mister X

Pubquiz

Eindfeest

Brakke Brunch

Let op: Oudbestuurders van Uranymus kunnen hun kaartje voor het bestuursdiner eventueel in combinatie met een kaartje voor het eindfeest bestellen door te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tot op het lustrum!

Monday, 07 March 2016 20:51

Poolen!

Na een geweldig mentorkamp is het tijd voor de volgende activiteit: poolen! Heb je nog niet genoeg mensen blauw gemaakt, dan kan je hier weer mensen onderkrijten met behulp van stokjes en ballen. We verzamelen woensdag om 18:15 Café Het7de om naar O.Z.E.B.I te vertrekken. Natuurlijk kan je ook rechtstreeks naar O.Z.E.B.I. toegaan, zorg er dan voor dat je om 19.00 uur bij O.Z.E.B.I. bent! De kosten zijn 3 euro voor leden en 4 euro voor niet leden, dus schrijf je snel in via de site!

Monday, 01 February 2016 16:05

Website in een nieuw jasje

Nieuw semester, nieuwe kansen! Dat geld niet alleen voor je studie, maar ook voor onze website! Zoals je ziet is er een hoop gesleuteld om alles vooral een stuk overzichtelijker te maken. Vooral op tablet- en telefoonformaat zou het (veel) moeten schelen in gebruiksgemak. Hier en daar zitten er nog wel fouten in het systeem, die zullen de komende twee weken worden opgelost!

Monday, 11 January 2016 16:09

De 44ste Batavierenrace!

UPDATE 12/1:De inschrijvingen voor de batavierenrace zitten vol! Vanaf nu kan je je alleen nog aanmelden voor de reservelijst. Sta je op de deelnemerslijst, maar wil je toch niet mee? Stuur dan vóór 3 april een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., zodat wij iemand van de reservelijst kunnen vinden. Meld je je af na deze datum, dan ben je alsnog het volledige inschrijfgeld schuldig!

De Inschrijvingen voor de batavierenrace staan open! Vanaf nu kan je je op de site van Uranymus inschrijven voor dit prachtige evenement. 

22 April vertrekken we naar Nijmegen voor de grootste studentenestafetteloop van Europa, die daar om 12 uur 's nachts zal starten, om een dikke 16 uur later aan te komen op de campus van de Universiteit Twente waar we tot diep in de nacht feest zullen vieren op het grootste studentenfeest van de Benelux!

Tijdens de terugkoppeling van de enquête over de Heidelberglaan 7, afgelopen 15 december zijn er veel (diverse) punten ter verbetering ter sprake gekomen voor het nieuwe gebouw -van de veiligheid in de laboratoria tot en met de acoustiek van het gebouw. De dag mag dan ook oprecht een succes worden genoemd met veel goede en inhoudelijke discussies! Mocht je nog specifieke klachten hebben over de verschillende werk-, overleg- en lesruimten, dan kan je deze naar het Centraal Facilitair Meldpunt sturen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Gebruik hiervoor dan wel het format zoals hier in de bijlage van dit artikel is bijgevoegd, zodat je klacht zo snel mogelijk in behandeling genomen kan worden!

Mocht je echter grotere klachten hebben, dan kan je deze het beste naar de Gemeenschappelijke Opleidings Commissie van het ILC sturen. Neem hiervoor contact op met Koen van den Helder op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Saturday, 28 November 2015 17:15

Mentorkamp 2016

4 Maart is de dag! Deze dag vertrekken wij met een grote groep naar het altijd idyllische Epe voor één van de mooiste feestjes van het jaar: Mentorkamp!

Verdere introductie is waarschijnlijk niet nodig, dus ga gewoon mee! Prijzen zijn voor leden €45,- en voor niet-leden €50,-.
Voor de eerstejaars: Op mentorkamp wordt met de roze muntjes gewerkt, deze kosten €1,- per stuk. Aangezien de locatie nogal afgelegen ligt is er een optie om met de touringcar mee te gaan: We vertrekken dan naar alle waarschijnlijkheid vanaf P+R De Uithof naar de Berghoeve in Epe en aan het eind van de kamp wordt je natuurlijk gewoon weer teruggebracht. De kosten hiervoor zullen maximaal €10,- pp bedragen. Voor meer informatie kan je e-mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Dus schrijf je hier in voor dit (nu al) onvergetelijke kamp!

In samenwerking met Jong KNCV organiseert V.V.S. Uranymus een interactieve workshop Human Engineering op het ILC. Woensdag 9 december van 15:00 tot 16:30 is Saskia Slotboom bij ons te gast om een interactieve workshop te geven waarin gekeken wordt naar je sterke punten en kwaliteiten. Hierdoor kun je beter weten wat bij je past en jezelf krachtig en overtuigend neer zetten in netwerk-, sollicitatie-, en functioneringsgesprekken. Ook krijg je tips die je zullen helpen de samenwerking en afstemming met collega's, leidinggevenden en klanten te verbeteren.

Saskia werkt als zelfstandige coach en adviseur voor (technische) professionals. Ze helpt deze ingenieurs en andere bèta’s om te komen tot betere prestaties op het gebied van netwerken, projectleiden, managen en adviseren. Zo kunnen zij meer succes behalen, deelnemen aan grotere en complexere projecten en sneller doorgroeien naar senior posities.

Als bouwkundig ingenieur (TU Delft) en projectmanager bij de Rijksgebouwendienst heeft Saskia ervaren hoe het is om te werken in complexe technische projecten. Ze kreeg inzicht in wat maakte dat projectteams en -deelnemers goed presteerden, en wat niet. Nu deelt ze deze kennis graag als trainer en coach.

 

Slotboom Coaching biedt zowel online trainingsprogramma’s als trajecten op maat, voor het individu en voor groepen. Zie voor meer informatie de website van Saskia: www.saskiaslotboom.nl

 

Inschrijving voor deze workshop verloopt via de KNCV, klik hier om je in te schrijven!

Page 1 of 3