Ilse Akkerman

Monday, 18 June 2018 12:28

Zeilkamp inschrijfborrel 19 juni 16:00

Inschrijfborrel 19 juni vanaf 16:00, om 18:00 inschrijven via de site!!

Zeilkamp

Het beroemde, befaamde en heerlijke zeilkamp komt er weer aan! Voorgaande jaren was het zelf koken, opruimen en corvee doen.. dit jaar gaan we het roer omgooien!

Op een prachtige locatie in Friesland zullen dit jaar 10 randmeren op ons liggen te wachten om in de zon, met op iedere boot een schipper de Friese meren onveilig te maken.

Dit kamp worden we in de watte gelegd, het zal 76 euro kosten, maar hiervoor krijg je een 3 gangen diner, een heerlijk ontbijt, kamers van 5 tot 6 personen met eigen toilet en douches en een kamp zonder corvee terug!! Niemand zal na een heerlijk maal nog zich moeten bekommeren om het schoonmaken van de keuken of opruimen van de tafels, er is personeel van het complex die dit werk totaal uit onze handen neemt. Leven als goden in Friesland en de gezelligheid net zoals alle schitterende voorgaande jaren!

Met het zeilen wordt eer onderscheid gemaakt tussen mensen die serieus willen zeilen of serieus te zuipen. De mensen die serieus willen zeilen worden mee genomen door ervaren schippers en krijgen al de ins en outs geleerd van het zeilen.

Dus kom 19 juni naar café het 7de voor de inschrijfborrel en zorg dat je erbij bent!! wie wil nu niet leven als een god in Friesland?? vanaf 18:00 uur inschrijven via de site.

Sunday, 07 January 2018 15:33

Inschrijfborrel Batavierenrace 2018

De Batavierenrace komt er weer aan! De studentenestafette loop van Europa!

De Bata gaat ook dit jaar weer legendarisch worden, een activiteit die je dus niet wilt missen.

Een weekend vol gezelligheid, lekker drinken, een beetje rennen en als afsluiter ben je bij het grootste studentenfeest van Europa.

In dit weekend leg je als ploeg gezamenlijk 175 kilometer af die is onderverdeeld in verschillende etappes, 16 heren- en 9 dames etappes. De route die wordt afgelegd zal van de Radboud in Nijmegen, via Duitsland, de rustige maar gezellige achterhoek en de oude markt in Enschede naar de campus van de Universiteit Twente. Dit gaat allemaal van start op middennacht 21 april 2018 en eindigt 22 april.

Voor dit geweldige evenement heeft de Sportcom een inschrijfborrel georganiseerd op dinsdag 6 Februari in café Het7de vanaf 16:00 uur. Dus zet het in je agenda en nodig je vrienden uit en kom allemaal naar de borrel en schrijf je in!!

Sunday, 05 November 2017 23:46

Sportcom Bowlen

De eerste Sportcom activiteit staat alweer voor de deur!

Op donderdag 16 november zetten we de traditie voort en gaan we bowlen. Dit jaar met een leuk thema namelijk: '90s Disco Bowlen.

 

Prijzen:

Lid-prijs €6,-

Niet leden prijs €7,-

 

Vanaf 20:00 uur heb je 1,5 uur om te bowlen bij Mitland bowling (Ariënslaan 1, 3573 PT, Utrecht)

Om 19:45 uur bij Mitland verzamelen zodat we om 20:00 uur meteen kunnen gaan bowlen.

 

Dus doe je mooiste '90s outfit aan, show je dansmoves en je bowling skills!

 

Schrijf je snel in!

En tot donderdag 16 november op de bowlingbaan.