Koen van den Helder

Friday, 08 September 2017 11:15

Lunch College: Hoe werkt de HU?

Ben jij de moeilijke taal en vele afkortingen ook zat? En wil je nu eens weten hoe onze school werkt, uitgelegd door een student? Kom dan naar het lunch college op 12 september! Om 13:00 in lokaal 1.063 gaat Koen vetellen over de HU.

Denk hierbij aan: Wat is medezeggenschap? Waar moet ik heen met mijn vragen over toetsen? Waar vind ik de decanen? En voor welke vraag moet ik waar heen? 
Natuurlijk zal er de ruimte zijn om te vragen wat jij wilt vragen, natuurlijk ook over het studeren zelf!

Mocht je vooraf al vragen hebben, stuur dan een berichtje hieronder, dan kan Koen het verwerken in de presentatie.

Monday, 09 November 2015 17:07

SportCom presents: Schaatsen!!

Lieve fanatiekelingen,

 

Ja, ja, de wintertijd is alweer ingegaan en dat betekend dat de SportCom een ijskoude activiteit voor de boeg heeft staan! We gaan gezellig schaatsen bij de Vechtsebanen onder het genot van warme chocolademelk (met rum) of een koud biertje. 

Natuurlijk is het schaatsen voor iedereen, dus ook voor de mensen die geen lid zijn van Uranymus. Dus neem die schaatsen maar mee!

We gaan schaatsen op donderdag 19 november van 20.30 tot 23.00 bij de Vechtsebanen. Deze baan is te vinden op Mississippidreef 151, 3565 CE Utrecht.

Om 19:30 vertrekt er een groep met het OV en om 19:45 een groep op de fiets vanaf café het 7de!

Voor de mensen die niet met de groep vanuit school gaan, zorg dan dat je er om 20.15 bent dan is er nog genoeg tijd om te schaatsen!

Oh, bijna vergeten,

De kosten zijn 8,10 pp. en schaatsen zijn daar te huur vanaf 6,00 op eigen kosten. Tip: neem wel je eigen schaatsen mee scheelt weer geld die je kan besteden aan lekkere biertjes!

Dus zorg dat je er bij bent!

Kusjes van de SportCom