Lisanne Grul

Monday, 23 July 2018 22:46

Introductiekamp 2018

Hallo lieve toekomstige student!
Studeer je volgend jaar Life Science, Chemie of Chemische Technologie aan de Hogeschool Utrecht? Dan organiseren wij als studievereniging Uranymus van 23 tot en met 27 augustus een heel vet introductiekamp voor jou! Waarom je mee zou gaan? Omdat je niet alleen een heel gezellig kamp tegemoet gaat, maar ook veel mede eerstejaars leert kennen. Verder leer je ouderejaars kennen waar je later veel bij terecht kunt voor al je vragen rond studeren.

Thursday, 14 December 2017 16:00

Mazingira actieweek

In de twee weken voor de kerstvakantie zullen Paramedus, Uranymus en Stichting Het7de door middel van meerdere acties en activiteiten geld ophalen voor een goede doel, namelijk Stichting Mazingira. Deze stichting zet zich in om een school te bouwen in Tanzania. De Stichting is onder andere opgezet door een Life Sciences docent hier op school, Jeroen Middelbeek. 

In deze twee weken zullen wij samen met Paramedus en Stichting Het7de geld inzamelen door middel van supertoffe activiteiten voor de inrichting van de biologie; scheikunde; en natuurkundelokalen. Op deze manier willen wij leerlingen in Tanzania dezelfde kans geven als dat wij in ons schoolgebouw krijgen.

De activiteiten die wij organiseren zijn op een rijtje gezet:

Dinsdag 12 en donderdag 14 december

Koekjesverkoop - Science Café Het7de

 

Dinsdag 12, donderdag 14 en vrijdag 15 december 17:00

Informatie over de stichting en acties door Jeroen Middelbeek - Science Café Het7de

 

Maandag 18 december 19:00

Filmavond - collegezaal HL7 2.058

2,50 aan de deur incl. popcorn

 

Dinsdag 19 december 17:00

De GROTE Veiling - HL7 Centrale Hal

 

Woensdag 20 december 18:00

Pubquiz - Science Café Het7de

1,- pp.

 

Woensdag 20 december 22:00

EINDFEEST! - Club Poema

3,- kaartverkoop via site en in Science Café Het7de

 

Wednesday, 24 May 2017 23:57

Zeilkamp 2017

Ahoy sailors,

Van 15 t/m 17 september zal de allerleukste(en een na natste) activiteit van Uranymus weer plaatsvinden, namelijk, ZEILKAMP!! Op dit kamp zullen wij de gehele zaterdag en zondag ons op het water begeven en ’s avonds nagenieten onder het genot van een heerlijk koud (en goedkoop) biertje.

Vanaf vrijdagavond is iedereen welkom op de locatie in Ellahuizen. En zondagavond zullen wij weer richting huis gaan. Het vervoer heen en weer is op eigen gelegenheid, maar het is wel leuk om met een groep samen met OV te gaan! Of vraag of je met iemand mee kan rijden. 

Je moet niet kunnen zeilen om mee te gaan want we hebben een selectie van zeer (in)capabele schippers samengesteld die dit wel kunnen.

De prijs voor dit prachtige kamp is €58 voor leden en €68 voor niet leden.

De inschrijving zullen tijdens de mega gezellige inschrijfborrel open gaan. De borrel zal op dinsdag 30 mei plaatsvinden in Café Het 7de en zal beginnen om 16:00. De inschrijvingen zelf gaan open om 17:00. Wees er snel bij want het gaat snel en vol=vol!

Hopelijk tot dinsdag allemaal!

Kusjes van de zeilkamp organisatie (David, Joris, Anoek, Ilse, Cornelia en Lisanne)

Tuesday, 24 May 2016 14:40

Zeilkamp 2016

Ahoy mateys,

Haal je sexy matrozenpakje of stoere piratenoutfit alvast maar uit de kast, want in september is het weer zo ver! Uranymus gaat van 9 t/m 11 september de Friese wateren onveilig maken tijdens zeilkamp.
Vrijdag 9 september is iedereen welkom om 21:00 op de boerderij in Uitwellingerga, waar wij ons anker zullen leggen gedurende het weekend. Zaterdag en zondag zullen wij de woeste meren van Friesland bevaren in prachtige valkjes (op zoek naar booty). In de avonden vertellen we onder het genot van goedkoop bier (85 cent!) over onze ruige zeemansverhalen. Zondag vertrekken we na het avondeten, rond 18:00 helaas weer richting huis. Vervoer moet zelf worden geregeld, maar er zal een groep worden gevormd die gezellig samen met het OV gaat. Als je met de auto gaat zijn er vast lieve mensen de willen meerijden.
Zeilervaring is niet nodig op dit kamp, want gelukkig hebben we hele capabele schippers mee!
De prijs voor dit geweldige kamp is €65 voor leden en €75 voor niet-leden (maaltijden inbegrepen).
Op donderdag 26 mei om 16.00 is er een inschrijfborrel in Café het7de. Vanaf 17:00 gaat de inschrijving via de site hier open en kun je je inschrijven voor een weekend van gezelligheid en avontuur. Tijdens de inschrijfborrel zal de organisatie aanwezig zijn om al je vragen over het kamp te beantwoorden. Wij hebben er al heel erg veel zin in!

Hopelijk tot donderdag!
Kusjes, de sportcommissie