ILC zoekt studentvoorlichters!

Door Wednesday, 06 January 2016 13:48 Last modified on Saturday, 30 January 2016 21:49

De HU verzorgt regelmatig voorlichtingen op middelbare scholen door studenten. Het gaat dan om voorlichting over opleidingen uit hetzelfde domein (in dit geval van het ILC) en om voorlichting over studiekeuze en het studeren aan het hbo. Hier vertel je, meestal samen met een medestudent, in de klas over het kiezen van een vervolgopleiding aan het hbo, wat daarbij komt kijken en over wat het studeren aan het hbo inhoudt. Hoe ziet je week er bijvoorbeeld uit, wat doe je met de lessen, welke lesvorm wordt er gebruikt, etc... De voorlichtingen zijn voor havo en vwo klassen en duren ongeveer 30 minuten, waarna je 10 minuten pauze hebt. 

Nu is het team van Connecting Factory op zoek naar extra studenten van het ILC om deze voorlichtingen te verzorgen. Op 12 en 21 januari zijn nog studenten nodig om een voorlichting te geven. De voorlichting van 12 januari op het Koniging Wilhelmina College in Culemborg, van 14.00 tot 14.30. De voorlichting van 21 januari is op het Cals College in Nieuwegein, van 13.10 tot 15.00. De uren dat je voor Connecting Factory werkt krijg je uitbetaald, inclusief 1½ uur reistijd van en naar de locatie. Er is een standaard presentatie beschikbaar waarmee het verhaal gedaan kan worden, deze kun je van tevoren opgestuurd krijgen.

Lijkt het jou leuk om zo'n presentatie te geven, stuur dan een emailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..