V.V.S. Uranymus is dé studievereniging van het Institute for Life Sciences and Chemisty (ILC), van de Faculteit Natuur & Techniek van de Hogeschool Utrecht. Onder het ILC vallen de opleidingen Life Sciences, Chemie en Chemische Technologie.
Door het organiseren van diverse activiteiten wilt V.V.S. Uranymus verdieping bijbrengen op het vakgebied wat aansluit bij haar opleidingen. Hiermee bieden we onze leden een beeld van hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat. Om dit te bereiken organiseert de educatiecommissie van V.V.S. Uranymus in samenwerking met bedrijven en instituten onder andere gastcolleges en bedrijfsbezoeken. Daarnaast heeft V.V.S. Uranymus zich samen met studievereniging Paramedus gevestigd in Café Het7de aan de Heidelberglaan 7 op de Uithof. Het café fungeert als ontmoetingsplek voor haar leden en docenten en is doordeweeks geopend van 09:00 tot 22:00. Hiermee is V.V.S. Uranymus een vereniging die zowel studiegerelateerde als gezelligheidsactiviteiten onderneemt!

Wij bieden een gevarieerd pakket aan mogelijkheden om uw bedrijf bij ons te laten zien, van een banner op onze site tot het sponsoren van specifieke activiteiten die wij als vereniging aanbieden aan onze leden én aan overige geinteresseerden. Bent u geïnteresseerd om een sponsor te worden van V.V.S. Uranymus? Dan kunt u voor vragen contact opnemen door een e-mail te sturen naar onze Secretaris-Extern via secretaris-extern@uranymus.nl.

Onze Sponsors

Lab Resource

LabResource is de grootste laboratorium-recruitment organisatie in Nederland voor ervaren professionals en starters met een wetenschappelijke of laboratoriumachtergrond op WO, HLO en MLO niveau. Onze service richt zich op vaste en tijdelijke dienstverbanden en science en laboratorium vacatures binnen de vakgebieden voeding, chemie, life sciences, farmacie, milieuchemie, klinische en medische chemie.
Image