V.V.S. Uranymus is dé studievereniging van het Institute for Life Sciences and Chemisty (ILC), van de Faculteit Natuur & Techniek van de Hogeschool Utrecht. Onder het ILC vallen de opleidingen Life Sciences, Chemie en Chemische Technologie.

Door het organiseren van diverse activiteiten wilt V.V.S. Uranymus verdieping bijbrengen op het vakgebied wat aansluit bij haar opleidingen. Hiermee bieden we onze leden een beeld van hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat. Om dit te bereiken organiseert de educatiecommissie van V.V.S. Uranymus in samenwerking met bedrijven en instituten onder andere gastcolleges en bedrijfsbezoeken. Daarnaast heeft V.V.S. Uranymus zich samen met studievereniging Paramedus gevestigd in Café Het7de aan de Heidelberglaan 7 op de Uithof. Het café fungeert als ontmoetingsplek voor haar leden en docenten en is doordeweeks geopend van 10:00 tot 21:00. Hiermee is V.V.S. Uranymus een vereniging die zowel studiegerelateerde als gezelligheidsactiviteiten onderneemt!

Wij bieden een gevarieerd pakket aan mogelijkheden om uw bedrijf bij ons te laten zien, van een banner op onze site tot het sponsoren van specifieke activiteiten die wij als vereniging aanbieden aan onze leden én aan overige geinteresseerden. Bent u geïnteresseerd om een sponsor te worden van V.V.S. Uranymus? Dan kunt u voor vragen contact opnemen door een e-mail te sturen naar onze Commisaris-Extern via commisaris-extern@uranymus.nl.

Onze Partners

KNCV

De Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging (KNCV) is de grootste chemische beroepsvereniging van Nederland. Onze leden zijn mensen met een passie voor moleculen. Van chemici tot life scientists, van procestechnologen tot (bio)moleculaire wetenschappers. Onze 8.500 leden zijn dag in, dag uit bezig om de variëteit en rijkdom van het moleculaire vakgebied tot leven te brengen. Ze zijn werkzaam in het bedrijfsleven, onderwijs en overheid of studeren aan één van de universiteiten en hogescholen in Nederland.

Image

GenDX

GenDx, gevestigd op het Utrecht Science Park, ontwikkelt producten voor moleculaire diagnostiek. De software en laboratorium kits van GenDx worden in diagnostische labs over de hele wereld gebruikt om de beste match te kunnen vinden tussen donor en patiënt. Ook staat GenDx bekend om het leveren van uitstekende customer support en educatie. GenDx gelooft sterk in het belang van het delen van kennis, om het veld vooruit te helpen. Zodoende draagt het GenDx team bij aan de overlevingskansen en kwaliteit van leven van transplantatiepatiënten.

Image

Utrecht Promotions

Textieldrukkerij Utrecht Promotions is onze vaste partner op het gebied van bedrukte en geborduurde textiel. Leden van Uranymus krijgen hier bij elke bestelling een standaard kortingspercentage van 10%.

Utrecht Promotions is gevestigd in de wijk Oudwijk, net buiten het centrum van Utrecht, en is makkelijk per OV en fiets te bereiken.

Stuur de offerte aanvraag naar info@utrecht-promotions.nl. Voor vragen zijn ze te bereiken op 030-7856106.
Image

Chemnote

Chemnote is een bedrijf wat A4 schriften met hexagonale structuur (en lijntjes) verkoopt. Makkelijk om geordend notities in te maken en moleculen te tekenen. Ook staat er een lijst met aminozuren, functionele groepen, afkortingen en het periodiek systeem erin om je een handje te helpen tijdens het leren. Ze zijn te koop in onze bestuurskamer HL7 2.084 voor een maar een klein prijsje van 2,50!
Image

SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw vereniging/stichting, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en jouw sponsordoel ontvangt hiervoor geld in de clubkas.

Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je jouw vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van jouw club. Voor jou een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw club een warm hart toedragen. 

Image