Welkom bij de Enquêtecom. De Enquêtecom is de oudste en meest epische commissie van Uranymus. Lang lang geleden in het tijdperk dat er nog draken en ridders waren, waren er drie hoge heren: AlesLustus, RikRikkus en EvaTietus. Deze heren vroegen zich af wat er zo al niet speelde in onze prachtige vereniging. Zo maakte zij een enquête, en zo ontstond de Enquêtecom.

De Enquêtecom specialiseert zich in kwalitatief hoogstaande onzin. In het heden test de Enquêtecom de huidige normen en waarden tegen de regels en statuten uit den tijden der oorsprong. Op een verantwoorde wijze schopt de Enquêtecom met alle respect tegen de gevoelige scheentje van de vereniging. Door middel van vakkundig gestelde vragen worden zenuwen blootgelegd en gebeurtenissen onder een vergrootglas gelegd.

Praktisch houdt de Enquêtecom zich bezig met enquêtes maken, super cool zijn en het winnen van drankspelletjes. De orde van de Enquêtecom wordt gevuld door 3 bronstige hengsten/goden, 3 loopse prinsessen/godinnen en een afgevaardigde uit het bestuur der V.V.S. Uranymus. Leden van deze orde worden gekozen door de zittende orde der Enquêtecom na een episch feestmaal. Lidmaadschap van deze orde is levenslang en een groot eer voor ieder die dezen titel mag dragen.

In het tijdperk dat er nog draken en ridders waren was paardenracen nog drakenracen. In glorieuze en epische wedstrijden werden de beste draken uit het hele land bij elkaar gehaald om deze glorieuze en epische wedstrijden zo mooi mogelijk te maken. In spannende wedstrijden behaalde de beste draken wel snelheden van 27 bier per uur. 

Enquêtecom leden

V.V.S. Uranymus has 10 registered members
NinoK
Contactpersoon Bestuur
alessio
Commissielid
ChinookR
Commissielid
eva
Commissielid
HannekeD
Commissielid
IsetP
Commissielid
Larsdgrt
Commissielid
Nouska
Commissielid
ShervinK
Commissielid
wycoz
Commissielid