Bij persoonlijke problemen, ongewenst gedrag of om je hart te luchten kun je altijd bij een van de bestuursleden aankloppen. Ook hebben wij als vereniging een vertrouwenscontactpersoon aangewezen. Zij zal een luisterend oor voor je bieden en samen met jou zoeken naar een oplossing of een stap bieden naar de juiste hulp. De gesprekken met een vertrouwenscontactpersoon zijn tussen jou en deze persoon en zijn dus vertrouwelijk.
Marit van Os
Marit van OsSecretaris van V.V.S. Uranymus (zij/haar)secretaris@uranymus.nl
Hoi! Als je ergens mee zit of gewoon even een praatje wil maken mag je altijd op me af stappen of een mailtje/appje sturen! Ik denk met alle liefde met je mee en zoek graag een passende oplossing mocht je daar behoefte aan hebben.
Vacature
VacatureVacature
Mocht het jou wat lijken om vertrouwenscontactpersoon te worden binnen Uranymus? Aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar secretaris@uranymus.nl.

Professionele hulp nodig?
We zijn niet opgeleid tot het zijn van een vertrouwenspersoon. Heb jij professionele hulp nodig? Dan kan je contact opnemen met een van de vertrouwenspersonen die zijn aangesteld vanuit de Hogeschool Utrecht. Voor Heidelberglaan 7 is dit Marjolein Verboom. Je kan haar bereiken op marjolein.verboom@hu.nl.