Men zegt wel, achter elke sterke man staat een sterkere vrouw. Om te bewijzen dat het klopt dat vrouwen sterker én beter zijn dan mannen, hebben deze powerhouse ladies een eigen plekje binnen de vereniging voor alle roddels en baktips. En is dit de plek waar de activiteiten geregeld worden die schreeuwen om een vrouwenaanpak!

De dames van de Axiecom organiseren Cycling Dinner, een gezellige manier om de mede-Uranymussers beter te leren kennen én om heerlijk te eten, want vrouwen kunnen nu eenmaal heerlijk koken. Martha Stewart haalt er niets bij!
Omdat elke vrouw wel eens worstelt met het gewicht, door de grote hoeveelheid chocolade die wij eens per maand verorberen, organiseren we ook een avondje zwemmen om fit te blijven! Baantjes trekken komt er echter elk jaar niet van.

Een traditie binnen de Axiecom is het organiseren van het prestigieuze Kerstdiner, hier showen de dames dat zelfs de dure maand December geen partij is voor slimme vrouwen. Lekker eten voor een klein prijsje, met als kerstcadeau géén kerstliedjes. De dames kunnen veel, maar zingen is een ander verhaal..

De OVJ-tour is de klap op de vuurpijl. Een kroegentocht onder leiding van de dames, die met behulp van wat raadseltjes en het OV door verschillende kroegen in verschillende steden loopt. Geen zorgen, de lieftallige dames van de Axiecom brengen je na het feestje gewoon weer thuis!

Axiecom leden

V.V.S. Uranymus heeft 7 geregistreerde gebruikers
DanielleB
Voorzitter Axiecom
maartjeBe
Penningmeester Axiecom
jasmijnswankhuizen
Contactpersoon Bestuur
JuliaL
Commissielid
MariekeK
Commissielid
TirschaM
Commissielid