Men zegt wel, achter elke sterke man staat een sterkere vrouw. Om te bewijzen dat het klopt dat vrouwen sterker én beter zijn dan mannen, hebben deze powerhouse ladies een eigen plekje binnen de vereniging voor alle roddels en baktips. En is dit de plek waar de activiteiten geregeld worden die schreeuwen om een vrouwenaanpak!

De dames van de Axiecom organiseren Cycling Dinner, een gezellige manier om de mede-Uranymussers beter te leren kennen én om heerlijk te eten, want vrouwen kunnen nu eenmaal heerlijk koken. Martha Stewart haalt er niets bij!

Een traditie binnen de Axiecom is het organiseren van het prestigieuze Kerstdiner, hier showen de dames dat zelfs de dure maand December geen partij is voor slimme vrouwen. Lekker eten voor een klein prijsje, met als kerstcadeau géén kerstliedjes. De dames kunnen veel, maar zingen is een ander verhaal...

Naast deze tradities worden er ook nog 2 andere activiteiten georganiseerd. Wat dit inhoud blijft nog een verassing, dus houd je ogen open!

Dit jaar zijn de dames van plan om de eeuwige wedstrijd tegen de mannen te winnen! Dus let goed op voor je het weet komt er een @x!ecom vs Actionmancom activiteit langs en barst de strijd weer los.

 

Als je vragen hebt, stuur gerust een mailtje naar:
axiecom@uranymus.nl


Veel Liefs,
Axiecom <3

Axiecom leden

V.V.S. Uranymus has 12 registered members
IngeBr
Voorzitter Axiecom
TesselD
Contactpersoon Bestuur
AliedeH
Commissielid
FleurD
Commissielid
Inge
Commissielid
LoïsP
Commissielid
Marit_v_Os
Commissielid
MarloesKe
Commissielid
MaxJ
Commissielid
MerelH
Commissielid
NinoK
Commissielid