V.V.S. Uranymus is de studievereniging van het Institute for Life Sciences & Chemistry van de Hogeschool Utrecht.

Deze gezellige studievereniging is niet alleen leuk maar voornamelijk heel handig; contacten tussen oudere jaars, leuke activiteiten, kortingen en bijles en nieuwe vriendschappen.

De vereniging heeft samen met Studievereniging Paramedus Utrecht een gezellig Science Café op de Heidelberglaan 7, welke door het stichtingbestuur wordt bestuurd. 

Vier keer per jaar organiseert de vereniging een gezellig feest in de binnenstad van Utrecht, waar ook altijd veel niet-leden en leden van andere verenigingen op af komen.

Naast onze feesten organiseren wij jaarlijks 3 kampen, waaronder een introductie kamp voor de aankomende eerstejaars waar gezelligheid en elkaar leren kennen op één staan, het is daarom ook: alles mag en niets moet. Daarnaast een prachtig zeil weekend en mentorkamp.

Ook organiseren wij activiteiten als LaserQuest, een Wintersport vakantie, Educatiereis en voorlichtingen en studiemiddagen. Voor onze vele activiteiten, zie onze jaaragenda.

De vereniging telt zo’n 500 leden, waarvan er ongeveer 120 elk jaar actief zijn in een van onze tien commissies. In deze commissies zijn tal van dingen te doen. Zo hebben we een commissie die 4 keer per jaar ons verenigingsblaadje het Musje schrijft en publiceert, en een commissie die educatieve activiteiten als een spreker of workshop regelen.


Image
Image
Image