De Musjecom is een van de commissies binnen Uranymus die haar unieke bijdrage doet aan de vereniging. De Musjecom is namelijk verantwoordelijk voor het 4 maal per jaar uitbrengen van het Musje. Gelukkig is het terugbrengen van het bijna uitgestorven vogeltje niet onze top prioriteit. Nee, het Musje is ons studentenblad!

Het Musje is het veelgelezen blad van Uranymus, wat geschreven is door UranyMusjes voor Uranymussers. Elk blok staat ’t Musje weer vol roddels, foto’s, puzzels en wat al niet meer. Op onze website kun je oude Musjes lezen, maar voor de beste indruk is het toch beter een keer een Musje te lezen dat ergens rondslingert in café Het7de. Dit blad staat vol humor, flauwe grappen, inside jokes, gaststukjes en uiteraard verslagen van alle geweldige evenementen die Uranymus organiseert. Kortom: het Musje is een geweldig blad dat altijd nog beter kan. Daarom zoekt de Musjecom naar talentvolle, grappige en fanatieke creatievelingen die hun kunsten durven te tonen aan het Uranymus publiek.

Zou jij het leuk vinden een bijdrage te leveren aan onze vereniging op een unieke manier én bezit jij enige vorm van talent en creativiteit?
Dan is de Musjecom DÉ commissie voor jou! Uiteraard ben je niet verplicht meteen lid te worden. Af en toe een stukje insturen als gast is hartstikke welkom.

Mocht je nog vragen hebben? Stuur dan gerust een mailtje naar
musje@uranymus.nl

Met liefs,
De Musjecom

Musjecom leden

V.V.S. Uranymus has 9 registered members
Wessel Bijlsma
Voorzitter Musjecom
TesselD
Contactpersoon Bestuur
Adinda98
Commissielid
BramV
Commissielid
LisanneH
Commissielid
LoïsP
Commissielid
PienM
Commissielid
sara_theeuwen
Commissielid