De feestcom, de naam zegt het al, is verantwoordelijk voor de feesten van Uranymus. Wij zijn de mensen die deze prachtige feestjes mogen organiseren voor jullie, waarbij we de leukste en idiootste thema's verzinnen. Je kan ons feestend vinden in de feestzaal, of aan het werk bij te muntverkoop, de garderobe of achter de bar. En allemaal voor jullie! Maar we doen dit met veel plezier! 

Het begint al met de voorbereidingen. Eerst moet natuurlijk het thema worden gekozen, en je kan het zo gek niet verzinnen of we doen het. Zo hebben we een prachtig fantasy feest, pyjama party en een rood of bloot feestje gehad. Daarna mogen we lekker aan de slag met knutselen, dus voor degene die de simpliciteit van de kleuterklas missen is dit de perfecte activiteit. 

En dan de grote dag waar iedereen op zit te wachten; de vrijdag van het feest! We leggen de laatste hand aan de voorbereidingen. De feestcommers gaan alvast naar het prachtige K-sjot. "Alles voorbereiden" denkt iedereen. Eigenlijk is het gewoon tijd voor onze privé pizzaparty, en de eerste biertjes van de tap. En als het feest dan begint buffelen om alles goed te laten verlopen, muntjes verkopen, biertjes tappen (en vooral drinken), je kent het wel. En na ons mooie feest alles nog even snel opruimen, na borrelen, en dan lekker naar ons warme bedje (of dat van iemand anders). En voor de échte strijders van de feestcom, is de zaterdag na het feest een heerlijke brakke borrel. Waar we lekker met zijn alle bespreken wie wie gezoend heeft, wie waar geslapen heeft, en de rest van de sappige roddels. 

Feestcom leden

V.V.S. Uranymus has 7 registered members
RobinE
Voorzitter Feestcom
DennisD
Commissielid
GavinD
Commissielid
JelleV
Commissielid
JustinB
Commissielid
MariosK
Commissielid
MartA
Commissielid