Waarde lezers,

D.V.V.S.U. Columbo (afgekort Columbo) is een gemengd dispuut opgericht in 2018. Het dispuut staat voor vrede, vrijheid en vliegen. Het doel van het dispuut is het nader tot elkaar brengen van de leden van dit dispuut, een connectie te houden met oud-leden en een positieve bijdrage leveren aan V.V.S. Uranymus. Dit wordt gedaan door verscheidende gezelschapsactiviteiten te organiseren, zoals een borrel en regelmatig een kerstdiner. Verder wordt er een periodieke reünie georganiseerd voor leden en oud-leden om zo aan een netwerk te bouwen. Ook wordt er elk jaar een activiteit voor de vereniging georganiseerd, wat in de regel een liftweekend is.

Leden van het dispuut zijn gekenmerkt door hun dispuutsdas bij verscheidde activiteiten. Verder staan random ideeën, gezelligheid, duiven en een likje corporaal gedrag centraal. Ook blijken ze al twee jaar de overwinnaar van het onderlinge disputen-bierestafette. 

Het dispuut bestaat uit, in de regel, een drie koppig bestuur: een Praeses (voorzitter), een Ab Actis (secretaris) en een Fiscus (penningmeester). Zij zorgen voor de dagelijkse bestuur en zullen zich regelmatig vertegenwoordigen voor de ALV van het dispuut.

Lijkt het je interessant om lid te worden van Columbo? Dan kan je altijd een keer langs komen op een van onze maandelijkse borrels om een beetje kennis te maken. 

Wil je lid worden van het dispuut? Dan dien je een brief te sturen naar columbo@uranymus.nl of per postduif naar een van onze bestuurders. Deze brief dient tenminste te bevatten: de naam van de aandrager en de beoogde bijdragen aan het dispuut.
Na het verzenden van de brief kan het bestuur besluiten je sollicitatie voor te dragen aan de ALV, waarna je na het doorlopen van een inauguratie als lid kunt toetreden tot Columbo.


Mochten er nog vragen in uw hoofd naar boven komen, kunt u altijd terecht bij een van onze bestuurders (ondergetekenden).

Met bevlogen groet,

Het bestuur der D.V.V.S.U. Columbo