Vereniging voor Studenten Uranymus

Leuk dat je overweegt lid te worden van V.V.S. Uranymus! Uranymus is dé vereniging van het Institute for Life Sciences and Chemistry van de Hogeschool Utrecht. We organiseren het hele jaar door veel activiteiten, zowel voor de gezelligheid als voor je studie. Daarbij kan je denken aan excursies naar bedrijven, legendarische feesten, om het jaar een gala, een super vette wintersportvakantie en nog veel meer!

Lid worden van de vereniging heeft veel voordelen, zo krijg je bijvoorbeeld korting op je boeken voor je studie en op onze activiteiten, en je kan ook zelf activiteiten organiseren door deel te nemen aan onze gezellige commissies!

Wil je lid worden bij V.V.S. Uranymus? Druk dan op onderstaande knop om het inschrijfformulier te downloaden!

Vul het inschrijfformulier in en stuur het op naar:

  • V.V.S. Uranymus
  • Heidelberglaan 7
  • 3584CS Utrecht


of scan hem (ondertekend) in en mail hem naar secretaris@uranymus.nl

Image
Image

Online kennismaking met Uranymus 

Dit jaar verloopt het allemaal net wat anders dan wij gewend zijn. Toch willen wij jou kennis laten maken met de vereniging vlak voordat jouw eerste jaar op het HBO begint. Deze kennismaking zal online plaatsvinden in week 34. In deze dagen is er ook de mogelijkheid om alvast wat studiegenoten te ontmoeten, een goed begin is het halve werk!

Hieronder is een link geplaatst die je leidt naar de inschrijving voor deze dagen. Hierbij wordt je verzocht je email en naam achter te laten, deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verzenden van meer informatie over deze online dagen. Deze informatie zal uiterlijk 1 week van tevoren gestuurd worden en bevat een duidelijke planning en de link naar het online introplatform. Hopelijk zien we jou bij deze online dagen!

Bij vragen kun je mailen naar secretaris@uranymus.nl 

Fysieke kennismaking met Uranymus

Geen nood aan de man! Ook zonder mee te doen kan je lid worden van Uranymus. Maak je geen zorgen over dat je geen aansluiting vindt bij je jaargenoten als je niet hebt meegedaan. Er is daarvoor na de introductie nog mogelijkheid genoeg door gezellig mee te gaan naar één van onze andere mooie activiteiten of gewoon gezellig een praatje te komen maken, een spelletje te komen spelen of een drankje te komen doen in Science Café Het7de (gevestigd in ons gebouw op de Heidelberglaan 7)!

Image

6 Redenen om lid te worden!

1. Een geweldige start van je studententijd!
Meedoen met intro betekent een geweldige start van je studententijd! In een korte tijd leer je je medestudenten, de vereniging en Utrecht kennen!

2. Maak vrienden voor het leven

Bij Uranymus maak je vrienden voor het leven. Deze vriendschappen ontstaan tijdens intro, maar ook tijdens activiteiten of door in commissies mee te doen!

3. Jaar lang gratis lidmaatschap bij de KNCV

Als je lid wordt bij Uranymus, kan je een jaar lang gratis lid worden bij de KNCV (hyperlink) en ontvang je daarbij elke maand het tijdschrift Chemisch2Weekblad, gericht op zowel Chemici als Life Scientists

4. Zelfontplooiing

Door actief te worden binnen één van de commissies van Uranymus zit je niet alleen maar thuis in de boeken, maar kan je jezelf ook nog op een leuke manier ontwikkelen (staat ook leuk op je CV!).

5. Activiteiten

Uranymus organiseert tal van gezellige activiteiten. Elke week is er wel wat te doen, de ene keer een mooi feest, de andere keer gezellig kanoën door de Utrechtse grachten en weer een andere keer een bezoek aan een bedrijf!

6. Kortingen

Studenten hebben het financieel al moeilijk genoeg. Als lid krijg je daarom altijd korting op onze activiteiten.

Vragen?

Heb je vragen over lidmaatschap of je inschrijving bij Uranymus? Stuur een mailtje naar secretaris@uranymus.nl