Vereniging voor Studenten Uranymus

Leuk dat je overweegt lid te worden van V.V.S. Uranymus! Uranymus is dé vereniging van het Institute for Life Sciences and Chemistry van de Hogeschool Utrecht. We organiseren het hele jaar door veel activiteiten, zowel voor de gezelligheid als voor je studie. Daarbij kan je denken aan een excursies naar bedrijven, legendarische feesten, om het jaar een gala, een super vette wintersportvakantie en nog veel meer!
Lid worden van de vereniging heeft veel voordelen, zo krijg je bijvoorbeeld korting op onze activiteiten en je kan ook zelf activiteiten organiseren door deel te nemen aan onze gezellige commissies!

Wil je lid worden bij V.V.S. Uranymus en wil je mee met het introductiekamp? Druk dan op onderstaande knop om het inschrijfformulier te downloaden! Dit inschrijfformulier kan je ook gebruiken als je wel lid wil worden maar niet mee wil met het introductiekamp.
Vul het inschrijfformulier in en stuur het op naar:
V.V.S. Uranymus
Heidelberglaan 7
3584CS Utrecht

of scan hem (ondertekend) in en mail hem naar secretaris-intern@uranymus.nl

Image
Image

Het introductiekamp

Ons introductiekamp is altijd vlak voordat jouw eerste jaar op het HBO begint. Dit kamp mag je zeker niet missen, want dit is hét moment om je mede studenten te leren kennen en om de vakantie tot een goed einde te brengen! Je begint het kamp met een ochtendje Utrecht waarin je de stad en de HU leert kennen. Daarna vertrek je met de bus naar het prachtige Epe om een fantastisch weekend te hebben vol met spelletjes, feestjes en gezelligheid.

We willen benadrukken dat het een introductiekamp is en geen ontgroening!

Dit wil zeggen:
• Niets moet en (bijna) alles mag!
• Het is een gezelligheids- en kennismakingskamp!

ps. We kunnen niet garanderen dat je helemaal schoon terug komt, dus neem vooral geen nieuwe/dure kleding en spullen mee!

Kan je niet mee op het introkamp?

Geen nood aan de man! Ook zonder mee te gaan kan je lid worden van Uranymus. Maak je geen zorgen over dat je geen aansluiting vindt bij je jaargenoten als je niet bent meegegaan. Er is daarvoor na het kamp nog mogelijkheid genoeg door gezellig mee te gaan naar één van onze andere mooie activiteiten of gewoon gezellig een praatje te komen maken, een spelletje te komen spelen of een drankje te komen doen in Science Café Het7de (gevestigd in ons gebouw op de Heidelberglaan 7)!
Image

6 Redenen om lid te worden!

1. Een geweldige start van je studententijd!
Meegaan op introkamp betekend een geweldige start van je studententijd! In 5 dagen tijd leer je je mede-studenten, de vereniging en Utrecht kennen!

2. Maak vrienden voor het leven
Bij Uranymus maak je vrienden voor het leven. Deze vriendschappen onstaan tijdens het introkamp, maar ook tijdens activiteiten of door in commissies mee te doen!

3. Jaar lang gratis lidmaatschap bij de KNCV
Als je lid wordt bij Uranymus, kan je een jaar lang gratis lid worden bij de KNCV en ontvang je daarbij elke maand het tijdschrift Chemisch2Weekblad, gericht op zowel Chemici als Life Scientists

4. Zelfontplooiing
Door actief te worden binnen één van de commissies van Uranymus zit je niet alleen thuis in de boeken, maar kan je jezelf ook nog op een leuke manier ontwikkelen (staat ook leuk op je CV!).

5. Activiteiten
Uranymus organiseert tal van gezellige activiteiten. Elke week is er wel wat te doen, de ene keer een mooi feest, de andere keer gezellig kanoën door de Utrechtse grachten en weer een andere keer een bezoek aan een bedrijf!

6. Kortingen
Studenten hebben het financieel al moeilijk genoeg. Als lid krijg je daarom altijd korting op onze activiteiten.

Vragen?

Heb je vragen over lidmaatschap of je inschrijving bij Uranymus? Stuur een mailtje naar secretaris-intern@uranymus.nl of bel ons op 088-481 87 94!