Vereniging voor Studenten Uranymus

Leuk dat je overweegt lid te worden van V.V.S. Uranymus! Uranymus is dé vereniging van het Institute for Life Sciences and Chemistry van de Hogeschool Utrecht. We organiseren het hele jaar door veel activiteiten, zowel voor de gezelligheid als voor je studie. Daarbij kan je denken aan excursies naar bedrijven, legendarische feesten, om het jaar een gala, een super vette wintersportvakantie en nog veel meer!

Lid worden van de vereniging heeft veel voordelen, zo krijg je bijvoorbeeld korting op onze activiteiten, en je kan ook zelf activiteiten organiseren door deel te nemen aan onze gezellige commissies! De contributie ligt jaarlijks rond de 30 euro. Maar daarvoor krijg je ledenkortingen op alle activiteiten!

Wil je lid worden bij V.V.S. Uranymus? Druk dan op onderstaande knop om het inschrijfformulier in te vullen.

0
Eerstejaars hebben zich al ingeschreven!
Image

Introductieactiviteiten met Uranymus 

Hey jij!

Vanaf nu kun jij je aanmelden voor het introductiekamp van studievereniging V.V.S. Uranymus! Hét introductiekamp voor alle aankomende studenten Chemie, Chemische Technologie en Life Sciences! Op dit kamp leer je de vereniging, maar ook jouw toekomstige klasgenoten kennen. Van 21 tot en met 25 augustus nemen wij jullie mee vanuit Utrecht mee naar Limburg waar wij ontzettend veel leuke activiteiten voor jullie hebben klaarliggen. Voor 160 euro kun je met ons mee en bij die prijs zit het volgende inbegrepen:

  • 5 dagen plezier
  • 4 overnachting
  • Ontbijt, lunch en avondeten
  • Busreis naar en van locatie
  • Een prachtig T-shirt
  • Een coole Uranymus zonnebril
  • Heel veel nieuwe contacten

Een betere deal is er niet toch? Schrijf je dus snel in via onderstaande link en dan zien wij je in Limburg!

*V.V.S. Uranymus is een studievereniging en heeft daarom GEEN ontgroening.

Bij vragen over de introductieperiode kun je mailen naar vice-voorzitter@uranymus.nl 

Bij vragen over het inschrijven bij Uranymus kun je mailen naar secretaris@uranymus.nl 

Liever geen introductieactiviteiten?

Geen nood aan de man! Ook zonder mee te doen kan je lid worden van Uranymus. Maak je geen zorgen over dat je geen aansluiting vindt bij je jaargenoten als je niet hebt meegedaan. Er is daarvoor na de introductie nog mogelijkheid genoeg door gezellig mee te gaan naar één van onze andere mooie activiteiten of gewoon gezellig een praatje te komen maken, een spelletje te komen spelen of een drankje te komen doen in Science Café Het7de (gevestigd in ons gebouw op de Heidelberglaan 7)!

Image

6 Redenen om lid te worden!

1. Een geweldige start van je studententijd!
Meedoen met intro betekent een geweldige start van je studententijd! In een korte tijd leer je je medestudenten, de vereniging en Utrecht kennen!

2. Maak vrienden voor het leven

Bij Uranymus maak je vrienden voor het leven. Deze vriendschappen ontstaan tijdens intro, maar ook tijdens activiteiten of door in commissies mee te doen!

3. Jaar lang gratis lidmaatschap bij de KNCV

Als je lid wordt bij Uranymus, kan je een jaar lang gratis lid worden bij de KNCV (hyperlink) en ontvang je daarbij elke maand het tijdschrift Chemisch2Weekblad, gericht op zowel Chemici als Life Scientists

4. Zelfontplooiing

Door actief te worden binnen één van de commissies van Uranymus zit je niet alleen maar thuis in de boeken, maar kan je jezelf ook nog op een leuke manier ontwikkelen (staat ook leuk op je CV!).

5. Activiteiten

Uranymus organiseert tal van gezellige activiteiten. Elke week is er wel wat te doen, de ene keer een mooi feest, de andere keer gezellig kanoën door de Utrechtse grachten en weer een andere keer een bezoek aan een bedrijf!

6. Kortingen

Studenten hebben het financieel al moeilijk genoeg. Als lid krijg je daarom altijd korting op onze activiteiten.

Vragen?

Heb je vragen over lidmaatschap of je inschrijving bij Uranymus? Stuur een mailtje naar secretaris@uranymus.nl