Elk jaar is het een feest om de verjaardag van Uranymus te vieren, maar eens in de 5 jaar, oftewel een lustrum, is dit toch een beetje specialer! Om dit te vieren, wordt er met man en macht door de lustrumcom verschillende toffe activiteiten georganiseerd. Maar een lustrum jaar bestaat niet alleen maar uit activiteiten! Het gehele jaar zal in het thema van het lustrum. Een nieuw logo voor het lustrum jaar, (verschillende) winacties en nog veel meer!

Het vieren van zo’n geweldig jaar doen we natuurlijk met z’n allen! Samen met oud Uranymussers gaan wij dit feestelijke moment vieren. En wie wil nou niet eens de oud Uranymussers leren kennen? Dit is jouw kans om hen te leren kennen en om naar hun fantastische verhalen te luisteren uit hun tijd (en natuurlijk ook om jouw verhalen te vertellen)! Ben jij er ook bij tijdens het lustrum?

Aanmelden voor lustrum updates? Meldt je aan via onderstaande link: https://www.uranymus.nl/component/rseventspro/event/832-aanmeldformulier-voor-informatie-van-het-lustrum-voor-oud-leden

Image

Lustrumcom

V.V.S. Uranymus has 9 registered members
CorneliaT
Voorzitter Lustrumcom
Koenhelder
Vice-voorzitter Lustrumcom
NhiV
Vice-penningmeester Lustrumcom
JasmijnB
Penningmeester Lustrumcom
Amy van de Belt
Lid Lustrumcom
MariosK
Lid Lustrumcom
VeraV
Lid Lustrumcom
Rachelle Granneman
Bestuursverantwoordelijke Lustrumcom