Welkom bij de pagina van het eerste, leukste, lompe, geweldige dispuut van V.V.S. Uranymus, namelijk GROEPJE 11. Bij ons ben je welkom om gewoon lekker jezelf te zijn.

Groepje 11 is ontstaan vanuit Uranymus leden die het gezellig hadden met elkaar, maar net wat meer wilden. Of dat nou meer bierestafette, meer lol en gezelligheid, of meer vriendschappen is, mag iedereen voor zichzelf bepalen.

Binnen Uranymus speelt Groepje 11 een belangrijke rol. Groepje 11 organiseert namelijk de bestuursontgroening. Verder helpt groepje 11 en haar leden natuurlijk mee waar nodig is. 

Naast de dingen voor Uranymus doet groepje 11 natuurlijk vooral dingen voor haar eigen leden. Iedere ~2-3 maanden een vergadering. Dit kan je zien als een ALV, omdat het voor alle leden is, maar het is natuurlijk niet zo’n saaie ALV als die van Uranymus. Onze vergaderingen zijn gevuld met wat serieuze dingen, maar vooral ook gezelligheid en spelletjes. Vaak kunnen vergaderingen ook tot diep in de nacht doorgaan.

Verder hebben we een maandelijkse borrel in onze stamkroeg: Café Domkop. Hier hebben we ook korting op skuumkoppe van de tap, hebben we een eigen kluisje en zijn er groepje 11 shotglazen aanwezig waar we uit kunnen drinken.

Ook hebben we ieder jaar een grandioos kerstdiner met 11 gangen. Elk lid mag een gang (samen met een ander) claimen om klaar te maken en zo maken we er een gigantisch feest van, inclusief overnachting.

Als het zonnetje weer meer schijnt en de temperaturen oplopen hebben we ook nog de jaarlijkse BBQ. Ook de BBQ is altijd vol met gezelligheid, lekker eten, cocktails en nog veel meer. 

Door het jaar heen hebben we natuurlijk nog allerlei andere activiteiten die een minder vaste plek hebben. Dit zijn activiteiten waar we gewoon zin in hebben en iemand enthousiast is om het te organiseren.

Klinkt allemaal goed toch? Misschien maken we niet altijd de slimste keuzes, maar ons motto is niet voor niets: “Kruilen en Huipen”

Kruilen en Huipen? Wat is dat? Kan ik dat opeten? Allemaal vragen die wij regelmatig krijgen. Het antwoord is: doorgaan, wat er ook gebeurt, altijd lol hebben en niet stoppen! Ons doel is het versterken van onze vriendschap en een warm hart voor Uranymus houden. Ook als je al afgestudeerd bent, kan je gewoon gezellig bij groepje 11 blijven.

Hoe je kan aansluiten bij dit geweldige zooitje ongeregeld? Een open sollicitatie is altijd mogelijk! Mailen? Ja, ja dat kan: bestuurgroepje11@gmail.com. Origineel ander idee?!? Dat word al helemaal gewaardeerd!

Dikke Lebber,

Grote Knuf,

Blij Dansje,

Groepje 11

Image