×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 1337

Zeilkamp: 21 tot 23 september!

Door Sunday, 09 September 2018 11:41 Last modified on Wednesday, 12 September 2018 12:22

De prachtige zomervakantie zit er alweer op en na het o zo fantastische introkamp te hebben gehad is het nu dan tijd voor de volgende geweldige activiteit. Het beroemde, befaamde en heerlijke zeilkamp komt er weer aan! Op een mooie locatie in Friesland zullen dit jaar 10 randmeren op ons liggen te wachten om in de zon, met op iedere boot een schipper, de Friese meren onveilig te maken. Het is dus ook zeker geen vereiste om te kunnen zeilen en het is vooral ook erg leuk om te leren!  Het weekend vindt plaats op 21-22-23 september en voor alles wordt gezorgd!

Dit kamp worden we in de watten gelegd, het zal 76 euro kosten, maar hiervoor krijg je een 3 gangen diner, elke ochtend heerlijk ontbijt, kamers van 5 tot 6 personen met eigen toilet en douches en een kamp zonder corvee terug!! Niemand zal na een heerlijk maal nog zich moeten bekommeren om het schoonmaken van de keuken of opruimen van de tafels, er is personeel van het complex die dit werk totaal uit onze handen neemt. Leven als goden in Friesland en de gezelligheid zal zeker niet missen.

Is dit nou echt iets voor jou? Wil jij leven als een god in Friesland èn iedereen beter leren kennen? Ben jij een echte zeilpiraat? 

Schrijf je dan in via de website. Er zijn nog maar 10 plekjes beschikbaar en het zit verder al bijna vol, dus wees er snel bij!!