Nieuw systeem inschrijven voor activiteiten binnen Uranymus

Door Sunday, 17 May 2015 22:28 Last modified on Sunday, 17 May 2015 23:11

V.V.S. Uranymus gaat over op een nieuw systeem voor inschrijvingen voor activiteiten. Binnenkort kan je, als je mee wilt doen aan een activiteit je daarvoor aanmelden via de website. Om het hele proces van aanmelden tot betaling zo soepel mogelijk te laten verlopen moet je eerst een doorlopende machtiging invullen.

Door het invullen van deze doorlopende machtiging geef je Uranymus toestemming om de kosten van een activiteit waarvoor je je hebt aangemeld van je bankrekening af te schrijven. Zonder deze machtiging kan je je dan ook niet online inschrijven voor activiteiten.  Aanmelden voor activiteiten kan nu al digitaal, maar kan binnenkort ook via een papieren variant. De digitale machtiging vind je samen met de voorwaarden (na inloggen op de site) in het menu onder Leden à Mijn Portal.

De komende maanden zullen we het systeem testen en naast de oude vertrouwde papieren inschrijflijsten gebruiken om je aan te melden voor activiteiten zoals de PoliBBQ. Als de test succesvol verloopt en de ALV akkoord gaat zal het systeem vanaf komend collegejaar definitief ingebruikt worden genomen. Dit betekend dus dat dit systeem voor leden nog de enige mogelijkheid wordt om je in te schrijven voor onze activiteiten.

Natuurlijk blijft het mogelijk voor niet leden om met onze activiteiten mee te gaan, hiervoor zullen aparte inschrijfmogelijkheden komen. Ook zullen kaartjes voor feesten gewoon op papier te koop blijven, inschrijven op de website voor feesten zal niet mogelijk worden.