×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 745

Redactiestoel

Rate this item
(0 votes)
Door Friday, 19 June 2015 16:34 Last modified on Sunday, 02 August 2015 16:40

Haai lieve mensjes!

Dit is alweer het laatste Musje van dit schooljaar. De musjecom heeft dit semester heel wat bereikt. Onze website is gelanceerd, op tijd, nieuwe voorzitter, van alles dus. Veel veranderingen in korte tijd. Tijdens het schrijven van dit stukje is Jona weer te laat, Ramon die zich als gewoonlijk als een idioot gedraagt, heb ik bier over m’n laptop gemorst. Maar het musje is er! :D

 

Voor komend jaar zal wat gaan veranderen binnen musjecom. De website zal up-to-date worden vol met leuke rubrieken, artikelen en onze nieuwe item: wudje-van-de-week! Wij zullen jullie op de hoogte houden met de al die veranderingen.

Binnenkort zullen weer leuke activiteiten zijn, zoals poli BBQ, het grote EINDFEEST en natuurlijk introkamp! Allerlei voorbereidingen worden getroffen en iedereen is druk bezig! Maar we hebben er wel zin in :D

Heb jij zelf zin om wat te schrijven of weet je een leuk wudje die nog niet in het heilig Wudjesboek staat, laat het een van ons weten! Wij staan open voor nieuwe ideeën en suggesties. Ook kan je mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Ik hoop dat jullie van dit musje weer zullen genieten. Succes met de laatste tentamens van dit jaar, fijne zomer alvast en tot het volgend musje!

Veel liefs,

Maja :3

2998 times gelezen
More in this category: « Redactiestoel Torenkamertje »
Login to post comments