Torenkamertje

Rate this item
(0 votes)
Door Wednesday, 06 January 2016 21:07 Last modified on Tuesday, 09 February 2016 21:19

Hallo allemaal,

Elke keer als ik hoor dat ons o zo hardwerkende Musjecom weer bezig is met een nieuw musje in elkaar te zetten word ik weer helemaal enthousiast! Want dat betekend dat ik weer een nieuw torenkamertje mag schrijven en dus jullie mag verblijden met al het nieuws wat de afgelopen tijd in onze mooie vereniging is gebeurd. En dat is een hoop!

Sinds het vorige musje hebben we onze tweede educatiereis gehad, is café Het7de officieel geopend, hebben mensen de dansvloer opgezocht tijdens het eerste Feestcom feest van dit collegejaar, zijn er mooie prijzen weggegeven tijdens de Casino Night en last but not least: zijn sinterklaas en zijn pieten dit keer op de Heidelberglaan langsgekomen in plaats van de F. C. Donderstraat. Die oude man weet ook daadwerkelijk alles.

Maar inmiddels hebben we 2015 achter ons gelaten – en kijken we vooral naar wat nog komen gaat.

Na januari en februari, welke voor veel mensen in het teken staan van tentamens, hertentamens en projectweken/ presentaties, gaan wij begin maart op mentorkamp! Als je je nog niet hebt ingeschreven doe dit dan zo snel mogelijk want dit spektakel in Epe wil je echt niet missen!!

Maar uiteraard is ontspanning in een tijd van hard studeren ook belangrijk en dus zullen in februari zowel de Feestcom, als de Sportcom en Axiecom van zich laten horen! Ik ga nog niet vertellen wat de Axiecom van plan is, maar neem voor de zekerheid je zwemspullen mee…

Om nog even terug te gaan naar de wisseling van de wacht wat betreft jaartallen: jeetje wat is afgelopen jaar snel gegaan! Dat 2016 maar net zo’n tof jaar mag worden als 2015 en laten we er vooral een geweldig feest van maken! Wil dit in je dagelijks leven niet altijd lukken dan geven wij je de mogelijkheid om tijdens onze lustrumweek (9 t/m 13 mei) helemaal los te gaan.

Helaas duurt dat nog een tijdje, dus voor nu wil ik graag bekend maken wie kandidaat bestuur zijn: Hidde Erkelens als Extern, Brent Fasting als Vice Voorzitter en Amy Van De Belt als Algemeen Bestuurslid!

Veel liefs,

Jullie voorzitter
- Vera

1500 times gelezen

Latest from Vera Nijman

More in this category: « Redactiestoel Torenkamertje »
Login to post comments