Torenkamertje

Rate this item
(0 votes)
Door Tuesday, 10 November 2015 12:01 Last modified on Sunday, 15 November 2015 14:25

Het eerste musje van het nieuwe collegejaar en dat in een nieuw gebouw! Afgelopen zomer terwijl de meeste van jullie nog lekker vakantie aan het vieren waren, waren wij alweer druk bezig met alles regelen voor de vereniging, het introkamp en ons nieuwe café: café Het7de. Dankzij de grote inzet van het vorige bestuur en stichtingbestuur is de verhuizing (ondanks vele tegenslagen) nog redelijk goed van de grond gekomen.

Eerlijk is eerlijk, er zijn (helaas) veel veranderingen. Ik kan ook niet meer zoals vroegah zeggen dat ik dit vanuit ons geliefde torenkamertje schrijf. Tegenwoordig zijn er namelijk alleen nog maar flexplekken op de HU. Desalniettemin hebben we ons -zover mogelijk- gesetteld en de samenwerking met de HU gaat ook steeds beter. Op het moment zijn we hard bezig om de tafelvoetbaltafel uit de Poli terug te krijgen in het nieuwe gebouw. Zo kunnen jullie tussen de colleges door weer lekker even ontspannen. In het café gaat dit helaas niet passen, maar we zijn in gesprek met de HU om hem vlakbij het café te plaatsen.

Naast de verhuizing is dit voor ons een extra speciaal jaar: ons 7de lustrumjaar! Dit betekent dat we dit collegejaar 35 jaar bestaan. De plannen voor de lustrumweek in mei zijn al bijna helemaal rond, welke in loop van 2016 bekend zullen worden gemaakt.

We begonnen het jaar goed met zowel een hele geslaagde avond bowlen als een super gezellig cycling dinner! Veel activiteiten zullen nu nog op externe locaties zijn, maar zodra er bier geschonken mag worden halverwege november zullen wij hier ook gezellig kunnen borrelen. Dat betekend dat we naast een heel hoop gezellige activiteiten ook gaan beginnen aan onze educatieve kant met lezingen en workshops. Daarnaast gaan we binnenkort op educatiereis naar Praag. Op het moment van schrijven hebben we een goed begin gemaakt aan de reservelijst, zo snel gingen de inschrijvingen!

We hopen dat jullie het collegejaar goed zijn begonnen en dat jullie zin hebben in het komende jaar, dat nog vast vol zit met uitdagingen, verassingen en super vette activiteiten!

Veel liefs,
Jullie voorzitter

1575 times gelezen

Latest from Vera Nijman

More in this category: « Torenkamertje Torenkamertje »
Login to post comments