×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 387

Torenkamertje

Rate this item
(0 votes)
Door Friday, 19 June 2015 16:42

Hey Allemaal,

Dit is alweer het laatste torenkamertje van mij, de afsluiting van dit prachtige jaar zit er aan te komen. Ik moet zeggen, aan het begin van het jaar wist ik niet wat ik moest schrijven nu heb ik zoveel dat ik niet weet waar te beginnen.. Sinds het vorige torenkamertje is er ook zoveel gebeurd, om te beginnen hebben we een ja gekregen voor uitbaten van het café op de Heidelberglaan! Het stichtingsbestuur is druk bezig om alles op te zetten, wij zien er natuurlijk allemaal nog niet zoveel van maar ze maken grote stappen.

Verder is wintersport ook geweest, een week lang knallen in Risoul! Het was heel erg leuk, prachtig weer fijne pistes en heel veel apres ski J. Twee weken later was natuurlijk de legendarische Batavieren race. We kunnen zeggen dat we niet als laatste geëindigd zijn, dat is dan toch weer een overwinning. Niet veel later is er een mooi zeilkamp geweest voor de eerste keer in afgelopen 7 jaar. Met zijn alle richting het noorden van ons mooie koude kikkerlandje om een weekend lang te varen, spelletjes te spelen en vooral niet vergeten bier te drinken! Ja het was weer een geslaagd feestje. Dit feestje werd wat voortgezet op de ALB, welke dit jaar ook weer een groot succes was. En om dan deze topmaand uit te breiden was daar dan nog de educatiereis. Met 48 mensen zijn wij naar Geneve gegaan voor een lang weekend, om hier ook de legendarische deeltjesversneller van Cern te zien. “Dit weekend was een beetje anders dan kamp, want er werd ook echt wat uitgevoerd, maar bier was ook zeker niet te missen.” Vraag dat maar aan de aanwezigen.. Helaas op sommige plekken wel voor de prijs van 12€. Tot slot is de maand ge-eindigt met een klapper van een Gala. Heeft de Galacom dan ook maar weer goed gedaan! Iedereen was prachtig gekleed, mooie verschijningen en er werd voldoende jenever en vieux gedronken!

Natuurlijk is er nog veel meer gebeurd, maar daar hebben jullie natuurlijk ook je eigen geheugen voor. Ja? Toch? Laten we het maar hopen, want volgende week is natuurlijk ook nog eens de tentamenweek, dan hebben we allemaal die hersencellen hard nodig. Op 2 juli zullen we het jaar met zijn alle afsluiten bij de poli bbq. Dit zal dan ook onze laatste activiteit zijn op het ILC.

Voor alle lieve papa’s, mama’s, kook, vliegende kieps, feutografen en andere introkampers wij kijken heel erg uit naar introkamp en hebben er heel erg veel zin in! Hopelijk jullie ook! J

Heel veel kusjes van jullie bestuur!

1778 times gelezen
More in this category: « Torenkamertje
Login to post comments