×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 837

De Horoscoop van Blok C 2015

Rate this item
(0 votes)
Door Wednesday, 29 April 2015 18:10

Ram21-3 t/m 20-4
Dankzij jou zal de HU na komende blok aids hebben. Met als je vervelende woordgrappen en omdat je het om 1 of ander manier het leuk vind om allemaal Engelse liedjes te vertalen in het Nederlands. Misschien moet je gewoon even goed geneukt worden ofzo. Even tussen jou en mij ik heb gehoord dat vissen best wel hard geramd willen worden…snap je… Ram

 

Stier21-4 t/m 21-5
Jij zal elke week beginnen en eindigen met een goed verhaal. Of het is met Uranymus in de Jaloezie, of met je ouders bij je grootouders. Het zal vaak beginnen met ‘Ik dronk een biertje’, want dat zijn natuurlijk de leuke verhalen. Maar zorg dat je katers er niet voor gaan zorgen dat je niet meer je vaardigheden goed kan doen, dus drink een biertje voor je begint.

Tweelingen22-5 t/m 21-6
Je moet minder mensen van het ander geslacht lastig vallen, je eigen geslacht is geen probleem. Mensen beginnen je een beetje eng te vinden. Als je minder gaat jagen komen ze vanzelf naar jou toe. Om voorkomen dat je het toch weer gaat doen, adviseer ik je om 2x per dag te masturberen.

Kreeft22-6 t/m 23-7
Verdomme wees niet zo’n pussy. Het klopt dat iedereen je moet hebben de laatste tijd, maar de komende blok zal jij iedereen terug pakken. Spuug in hun bier, gooi hun sleutels door de poli, schuur tegen hun aan tijdens gesprekken. Maar maak het niet te bont, het zijn nog steeds je vrienden en ze houden van je.

Leeuw24-7 t/m 23-8
Jij wordt de definitie van swag. Bitches zullen trippen op jou zwart en gele pata’s en je 4 paarse ringen. Je zal rondlopen met een grote klok op je nek en toch nog overal te laat komen. Jij zal op random momenten je boombox aanzetten en je moves laten zien op een vrolijke Run DMC beat. Jij zal Gangsta’s paradise gaan spitten op je oma’s begrafenis. Maar pas op dat maagd jou niet gaat neer shenken.

Maagd24-8 t/m 23-9
Ik weet dat het lijkt of je bent omringt door idioten. En ja dat klopt gewoon, leef ermee. Je gedraagt je een beetje als een cynische pessimistische klootzak. Het beste wat je kan doen is heel veel Disney films te kijken, om je zelf weer een beetje vrolijk te krijgen. Het belangrijkste is dat je niet boos word op leeuw, ze bedoelen het goed ook al zijn ze vervelend.

Weegschaal24-9 t/m 23-10
Jij zal komende blok vaak met je goede been uit de verkeerde bed stappen. Maar laat je spannende avonden er niet voor zorgen dat je teveel school mist, gewoon elke ochtend je wekker zetten. Er is een grote kans at er mensen minder aardig tegen je gaan doen, omdat je teveel arrogantie gaat tonen. Fuck hun ze zijn jaloerse haters.

Schorpioen24-10 t/m 22-11
Jij gaat komende blok lekker veel uit, want jij kan dansen. Misschien weet je het niet maar het zit in je sterrenbeeld, jij hebt de moves. Niggers en bitches zullen jaloers zijn op je zieke Jackson moves. Maar niet uitgaan voor de tentamens, dat kan ervoor zorgen dat je zelfs de makkelijkste tentamens verneukt.

Boogschutter23-11 t/m 22-12
Jij mag de komende blok goed voor jezelf zorgen. Je hebt veel te veel mensen geholpen de laatste tijd. Maak lekker een chocolade en eet het in je eentje op. Koop wat Ben & Jerry en eet het in bed op. Koop een speciaal pilsje en ga een leuke film kijken. Laat je telefoon even uit en relax. Jij wordt een lazy ass nigger. Maar vergeet niet te leren terwijl je relaxed.

Steenbok 23-12 t/m 20-1
Jij bent afgelopen blok best wel saai geweest. Maar jij gaat alles pittiger maken komende blok. Jij gaat als je in de poli gaat drinken beginnen met een duikbootje. Jij gaat handboeien en zweepjes gebruiken voor seks. Jij gaat bij meerkeuze vragen gewoon overal B invullen. Jij zal felle kleuren dragen in je kleding. Jij zal de middelpunt van de aandacht zijn. Maar wees niet te aanwezig anders word je ook de middelpunt van de roddels.

Waterman21-1 t/m 18-2
Jij moet vooral minder praten en meer luisteren. Dan zou jij veel meer liefde hebben in je leven. Als mensen hun problemen bij jou kwijt kunnen, dan zou jij ook niet meer alleen slapen. Maar dat moet je ook doen bij lelijke mensen. Lelijke mensen hebben ook liefde nodig. Of dikke mensen die zijn lekker warm in bed. Je word wel komende blok slet genoemd, maar dat is een risico dat je moet nemen.

Vissen19-2 t/m 20-3
Over sletten gesproken, tering waar ben je mee bezig. Jij gaat veel te hard los. En we weten allemaal dat je eigenlijk het liefst Ram wilt hebben. Ga settelen met Ram, die heeft liefde nodig en jij hebt zo te zien veel te veel over. Ik bedoel kom op, jij gaat zelf naar bed met Leeuw als hij naar jou knipoogt. Waar zijn je waardes? Jij gaat lekker je broek dichthouden, de komende paar weken.

 

1432 times gelezen
More in this category: « Wintersport 2015 Mentorkamp 2015 »
Login to post comments