Max Bouwman

Tuesday, 18 October 2016 11:05

Spreekuur van de Secretaris-intern

Elke week is een mogelijkheid om de secretaris-intern te spreken in zijn spreekuur waarbij de secretaris-intern zal handelen als een "leden adviseur". Is er iets dat jij met het bestuur wilt communiceren, heb jij een leuk idee dat wij zouden kunnen uitvoeren, heb jij zorgen over een bepaald lid of voel jij je niet comfortabel in een bepaalde positie? Met dit soort zaken en meer is het mogelijk om langs te komen.
 
Dit spreekuur is bedoeld om de communicatie tussen lid en bestuur te versterken en natuurlijk om ieder lid zich veilig te laten voelen en zal, mocht dit nodig gevonden worden, in vertrouwen behandeld worden. Wil jij langskomen maar is het voor jou niet mogelijk om de gestelde tijd te halen? Stuur een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om een afspraak in te plannen.
 
Weten wanneer het volgende spreekuur is? In café Het7de hangt ten alle tijden een poster met de actuele data van het spreekuur
Tuesday, 04 October 2016 18:10

Wintersport Aftermovie staat online!

Het heeft even geduurd, maar dan is het zo ver! De wintersport aftermovie is zojuist online verschenen. Met dank aan Xam en Noekie zijn er heel wat beelden geschoten van de wintersport week in Saint-Sorlin d'Arves. Hiervan zijn de beste shots uitgekozen en verwerkt in deze prachtige, 15 minuten durende aftermovie. Dus pak een drankje, ga er lekker voor zitten en herbeleef onze wintersport.

Als je door dit filmpje nou denkt "Dat ziet er leuk uit, ik wil eigenlijk ook wel mee...", dan is nu het perfecte moment. De inschrijvingen voor wintersport staan namelijk op het moment open! We zullen van 27 januari tot 5 februari het dorpje Saint-François-Longchamp en het gebied Le Grand Domaine onveilig maken. De reis kost €369,- voor leden en €406,- voor niet-leden. Hierbij zit een 6-daagse skipas voor het gehele gebied, een mooie Uranymus Wintersporttrui en de gebruikelijke heen/terugreis + appartementen. Daarnaast kan je optioneel ski/boardmateriaal, lessen, extra dagen op je skipas en de Yeti-deal boeken. LET OP! Vol = Vol
Wil je nog extra informatie? Dan kun je terecht bij Nouska, Eva, Brent, Robbert of Amy.

 

Wednesday, 06 January 2016 13:48

ILC zoekt studentvoorlichters!

De HU verzorgt regelmatig voorlichtingen op middelbare scholen door studenten. Het gaat dan om voorlichting over opleidingen uit hetzelfde domein (in dit geval van het ILC) en om voorlichting over studiekeuze en het studeren aan het hbo. Hier vertel je, meestal samen met een medestudent, in de klas over het kiezen van een vervolgopleiding aan het hbo, wat daarbij komt kijken en over wat het studeren aan het hbo inhoudt. Hoe ziet je week er bijvoorbeeld uit, wat doe je met de lessen, welke lesvorm wordt er gebruikt, etc... De voorlichtingen zijn voor havo en vwo klassen en duren ongeveer 30 minuten, waarna je 10 minuten pauze hebt. 

Nu is het team van Connecting Factory op zoek naar extra studenten van het ILC om deze voorlichtingen te verzorgen. Op 12 en 21 januari zijn nog studenten nodig om een voorlichting te geven. De voorlichting van 12 januari op het Koniging Wilhelmina College in Culemborg, van 14.00 tot 14.30. De voorlichting van 21 januari is op het Cals College in Nieuwegein, van 13.10 tot 15.00. De uren dat je voor Connecting Factory werkt krijg je uitbetaald, inclusief 1½ uur reistijd van en naar de locatie. Er is een standaard presentatie beschikbaar waarmee het verhaal gedaan kan worden, deze kun je van tevoren opgestuurd krijgen.

Lijkt het jou leuk om zo'n presentatie te geven, stuur dan een emailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Monday, 12 October 2015 20:00

Staking OV-medewerkers aanstaande donderdag

LET OP! FNV heeft een staking van OV medewerkers in Utrecht en Amsterdam aangekondigd aanstaande donderdag. Van 5 tot half 9 's ochtends is er geen tram, bus en metro beschikbaar in de stad. Als je tentamen hebt moet je dus sowieso rekening houden met vertraging, indien mogelijk moet je kijken of je een OV Fiets kan huren, een fiets van een vriend of vriendin kan lenen, met de auto komt of een vouwfiets meeneemt in de trein. Gratis parkeren bij de Uithof kan bij de Jenalaan (ligt wel op een eindje lopen van Heidelberglaan 7).

http://nos.nl/…/2062696-fnv-legt-stadsvervoer-in-utrecht-en…

Wednesday, 30 September 2015 01:44

Plakbeleid Hogeschool Utrecht

Lieve leden,

Ondertussen vindt iedereen zijn plekje in de Heidelberglaan 7, zowel de Faculteit Gezondheidszorg als het Instituut voor Life Sciences en Chemistry. Helaas is het beleid qua gebouwen niet hetzelfde als op de FCD en wij zijn op de vingers getikt met betrekking tot het plakbeleid. Op de locaties op de Uithof (dus ook de Bolognalaan en Padualaan locaties) is het NIET toegestaan binnen gebouwen van de Hogeschool Utrecht of op eigendommen van de Hogeschool Utrecht Uranymus stickers te plakken. Dit betekent natuurlijk niet dat je niet je buurman/vrouw, je eigen labjournaal, laptop of tas niet mag beplakken. Sticker wel lekker door, maar doe het op dingen/mensen die geen eigendom van de HU zijn. Weet je niet zeker of iets van de HU is of niet, plak er dan alsjeblieft niets op.

Liefs,
Bestuur Verknoeid

PS. Als je geïnteresseerd bent om stickers te kopen, stuur even een email.

Friday, 19 June 2015 20:23

Wintersport 2015

Vrijdag en zaterdag: De busreis en eerste dag

Dit jaar was het zover, de bus en alle mensen waren op TIJD! Waarachtig bijzonder natuurlijk, zeker met al die Uranymussers. Alles werd snel ingeladen en wij werden gezeteld  bovenin de dubbeldekker, lekker vooraan.