×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 837

Wednesday, 29 April 2015 18:10

De Horoscoop van Blok C 2015

Ram21-3 t/m 20-4
Dankzij jou zal de HU na komende blok aids hebben. Met als je vervelende woordgrappen en omdat je het om 1 of ander manier het leuk vind om allemaal Engelse liedjes te vertalen in het Nederlands. Misschien moet je gewoon even goed geneukt worden ofzo. Even tussen jou en mij ik heb gehoord dat vissen best wel hard geramd willen worden…snap je… Ram

Wednesday, 29 April 2015 17:57

Mentorkamp 2015

Ik wil voordat ik ga beginnen zeggen dat ik het goed vind van Renée dat ze geen au heeft gedaan op kamp. Dit jaar was kamp best wel spannend voor velen. De afgelopen 5 jaar hebben we kamp gehad in Noorbeek en nu gingen we opeens weer terug naar Epe. Dus zowel feuten als ouderejaars wisten niet wat voor kamp het zou worden. Gelukkig waren Maarten en Michel van UTF mee op kamp en die hebben de bestuur heerlijk geholpen met opbouw en ander gespuis. Maar omdat het zo spannend was om weer terug te gaan naar Epe konden we maar 1 ding doen als Uranymus om onze zenuwen te ontspannen… en dat was bier drinken. We begonnen om 4 uur al in de poli met een pitcher en een pitcher daar.

Wednesday, 29 April 2015 17:38

Egyptenaren & Bieramides

Lang geleden, in de tijd van de oude Egyptenaren, de Sfynx nog een gewone huiskat was en de piramides nog niet meer waren dan uit de kluiten gewassen Lego bouwwerksels, was Uranymus al een groot begrip.

Wednesday, 29 April 2015 17:33

SuitUP! Poli

Om de eerste kaartverkoop voor het gala (29 mei, kom gezellig ook!) feestelijk in te weiden, had de galacom de poli omgetoverd tot een heuse gala waardige feestlocatie.