Redactiestoel

Rate this item
(0 votes)
Door Sunday, 08 May 2016 23:04 Last modified on Monday, 30 July 2018 16:28

Beste Lezers!

Met trots mag ik jullie het prachtige lustrummusje presenteren! De musjecom en de lustrumcom hebben heel mooi samengewerkt om en zo goed mogelijk resultaat naar voren te verkrijgen en ook om jullie zo veel mogelijk leesplezier te brengen. Ik moet zeggen dat ik erg vereerd ben om mee te mogen helpen aan dit prachtige boekwerk. De musjecom heeft al 3 normale musjes uitgebracht dit jaar en het is natuurlijk de beste afsluiter om te mogen eindigen met het lustrummusje!

Velen van jullie kennen mij waarschijnlijk niet en ik zal ook veel van jullie niet kennen. Gelukkig hebben we een week vol doldwaze, spannende, gekke en leuke activiteiten en heb ik dan ook genoeg kansen om jullie allemaal te ontmoeten! Het lijkt me namelijk hartstikke leuk om ouwe lullen tegen te komen van jaaaaren geleden, misschien wel oud oud oud musjecommers of zelfs de oprichters! Kortom kijk ik er naar uit om jullie te zien en te spreken en heb ik in ieder geval heel veel zin in de activiteiten!

Wat jullie kunnen verwachten? We hebben nog een aantal laatste activiteiten gehad die we zullen gaan doorspreken maar we halen ook stukken uit oude musjes terug! Wel even een waarschuwing: Om het echte musje gevoel te geven hebben de spel en grammaticale fouten niet uit de oude stukjes gehaald! We hebben natuurlijk ook de gebruikelijke memes en de laatste wudjes maar ook zullen oud en actief lid voorkomen om wat met jullie te delen. Dus wacht niet langer af en lees alles heerlijk door.

Kusjes,

Kjeld Jacobs

Voorzitter Musjecom

Login to post comments