Kjeld Jacobs

Monday, 23 January 2017 15:12

Algemene Ledenvergadering 6 februari 2017

Op 6 februari is het weer zover: tijd voor de volgende algemene ledenvergadering!

Brent en Hidde zullen verslag doen over hun doelen die ze een jaar geleden hebben opgesteld en daarnaast zal natuurlijk het kandidaatsbestuur hun eigen jaardoelen presenteren waarna er gestemd zal worden. 

Het kandidaatsbestuur is:

Thijs Edelenbosch als Vice-voorzitter

Rutger Oudendijk als Secretaris-extern

Hiernaast zal het wijzigen van de statuten nogmaals aan bod komen, ditmaal gefocused op artikel 5.

Na afloop is er zoals gewoon weer een afterborrel in café Het7de waarbij het eerste fust gratis is!

https://www.facebook.com/events/1183339641782917/

Sunday, 08 May 2016 23:04

Redactiestoel

Beste Lezers!

Met trots mag ik jullie het prachtige lustrummusje presenteren! De musjecom en de lustrumcom hebben heel mooi samengewerkt om en zo goed mogelijk resultaat naar voren te verkrijgen en ook om jullie zo veel mogelijk leesplezier te brengen. Ik moet zeggen dat ik erg vereerd ben om mee te mogen helpen aan dit prachtige boekwerk. De musjecom heeft al 3 normale musjes uitgebracht dit jaar en het is natuurlijk de beste afsluiter om te mogen eindigen met het lustrummusje!

Wednesday, 06 January 2016 21:06

Redactiestoel

Dag schatjes!

Bij dezen presenteer ik u met trots het tweede musje van dit prachtige jaar! Wie ben ik, vraagt u? Een lastige vraag, aangezien ik onder vele namen bekend sta. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: De Viking, de heilige profeet, woeste leeuw, sierlijke zwaan, Kjeldus Maximus of natuurlijk Kjeld “soepele heupjes” Jacobs. Wie noemt mij allemaal zo? Eigenlijk helemaal niemand, maar het is leuk om te doen alsof. Maar niet te vergeten ben ik natuurlijk de voorzitter van de Musjecom! Geleerd van mijn fouten (wie schrijft dan ook de dagen van de week verkeerd op) keer ik terug om hopelijk een nog beter musje aan jullie voort te brengen!

Wednesday, 11 November 2015 11:44

Horoscoop Blok A 15' 16'

Ram (21 maart t/m 20 april)

Komende periode zal voor jou in het teken staan van succes. En helaas, we hebben het dan niet over de liefde maar over je studie. Het gaat je allemaal van een leien dakje. Maar pas op! Dit betekent niet dat je niks hoeft te doen!

Stier(21 april t/m 21 mei)

Jij gaat je niet vervelen. Als feestbeest ga jij komende periode alle (huis)feestjes langs. Hier ontmoet je allemaal leuke nieuwe mensen. Beetje jammer dat je het de volgende dag niet meer weet...

Tuesday, 10 November 2015 11:54

Redactiestoel

“Dag kinders / schatjes / leukerts / feutjes en ouwe lullen! Wat leuk dat jullie er zijn om het eerste musje van het jaar te lezen. Vandaag dat wij dit ook even leuk inleiden met een redactiestoe… bank! Want een stoel is wel heel krap met z’n tweeën, vind je niet Maja?”

“Dat klopt Kjeld! Dit keer pakken wij het iets anders aan, aangezien dit het laatste musje is waarin ik in de redactie stoel zal voorkomen ”

“Maja, wat de actuele neuk? Laat jij het dan helemaal aan mij alleen over? Denk je nou echt dat ik met dit prachtige gezicht en mijn goddelijke lichaam ook nog een voorzitter kan zijn van een commissie????”

“Ja maar de profeet kan toch alles?!”

“Dat is correct. Ik ben de alfa en de omega, ik ben onsterfelijk!!!!! (©Ludo Knoet)”

“Je schreeuwt veel maar je moet het eerst nog bewijzen! We zullen wel eens zien na het eerste flesje votka”

“YOU’RE ON. Zullen we de tequila er ook bij gooien dan?”

“Daar houd ik je aan”

En nu door naar Kjeld, met het heilige musje nieuws.

Ja, dankjewel Kjeld! Ik sta hier in het café het 7de even te verzinnen wat voor poep ik nu weer ga praten. Maar even de belangrijke zaken: zoals er dus al staat eindigt Maja haar voorzitterschap om ruimte te maken voor verbetering (kwetsend, ik weet het). Dus voor iedereen die het nog niet wist: Hallo! Ik ben Kjeld, de enige echte viking van de vereniging en nu dus ook jullie lieftallige voorzitter van het musjecom! Ik hoop natuurlijk met heel mijn ziel dat jullie genieten van alles stukjes, grappen, grollen en al het andere dat in dit hele mooie musje staat geschreven.

We hebben natuurlijk al allemaal heel veel leuks beleeft. We hebben een heerlijk nat introkamp gehad met de minst opvallende undercover feut die er ooit heeft bestaan, ook nog eens een super tof introfeest EN een geweldig ‘mooi’ gebouw waar we les in hebben… ahem. We kunne veel zeggen, maar de alarmen doen het in ieder geval wel!

Heb je zelf een geweldig idee voor een stukje, heb je ooit een intens mooi verhaal geleeft bij een kraampje in Tsjechië met een gespierde vrouw genaamd mercedes, of weet je nog een leuk wudje die nog niet in het wudjesboek staat? Laat het ons weten! We staan altijd open voor suggesties en het is altijd makkelijker als wij minder werk hoeven te doen :D

Je kan ook mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor als ik een keertje niet in het cafe te vinden ben. En als je nou vindt dat je na dat ene stukje de creatieve bui niet kan losschudden? Meld je dan gewoon aan voor het musjecom! We kunnen altijd wel nieuwe mensen gebruiken (en we zijn natuurlijk ook nog eens hartstikke gezellig).

Zo. Doei. Kusjes,

 

Kjeld