Redactiestoel

Rate this item
(0 votes)
Door Wednesday, 06 January 2016 21:06 Last modified on Tuesday, 09 February 2016 21:19

Dag schatjes!

Bij dezen presenteer ik u met trots het tweede musje van dit prachtige jaar! Wie ben ik, vraagt u? Een lastige vraag, aangezien ik onder vele namen bekend sta. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: De Viking, de heilige profeet, woeste leeuw, sierlijke zwaan, Kjeldus Maximus of natuurlijk Kjeld “soepele heupjes” Jacobs. Wie noemt mij allemaal zo? Eigenlijk helemaal niemand, maar het is leuk om te doen alsof. Maar niet te vergeten ben ik natuurlijk de voorzitter van de Musjecom! Geleerd van mijn fouten (wie schrijft dan ook de dagen van de week verkeerd op) keer ik terug om hopelijk een nog beter musje aan jullie voort te brengen!

Het kan ook niet anders bij Uranymus dat we de afgelopen tijd weer geweldige dingen hebben beleefd. We zijn namelijk het blok begonnen met de opening van het café en natuurlijk het eerste feest georganiseerd door de Feestcom! We gaan natuurlijk de andere commissies niet in de duisternis laten want er zijn natuurlijk ook geweldige activiteiten geweest die wij even heerlijk gaan bespreken. Laat al die goede herinneringen even terugkomen en hopelijk eindigt elk stukje weer met een glimlach op je prachtige gezicht!

Ook in dit musje zal je naast de activiteiten van de afgelopen tijd ook rubrieken tegenkomen die weer terug zijn gekeerd en natuurlijk is de creativiteit niet weg, want we hebben ook weer hele leuke, spannende, mooie, nieuwe rubrieken waar jullie hopelijk ook weer goed van kunnen genieten!

Heb je zelf een geweldig idee voor een stukje, heb je ooit een intens mooi verhaal geleefd in een sauna in Canada toen er toevallig een beroemde actrice naar binnen liep toen je alleen was, of weet je nog een leuk wudje die nog niet in het wudjesboek staat? Laat het ons weten! We staan altijd open voor suggesties en vinden de samenwerking met andere natuurlijk hartstikke leuk.

Je kan ook mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor als ik een keertje niet in het café te vinden ben. En als je nou vindt dat je na dat ene stukje de creatieve bui niet kan losschudden? Meld je dan gewoon aan voor de Musjecom! We kunnen altijd wel nieuwe mensen gebruiken (en we zijn natuurlijk ook nog eens hartstikke gezellig).

Veel kusjes,

Kjeld 

Login to post comments