Gala der V.V.S Uranymus: Into The Night

Rate this item
(0 votes)
Door Saturday, 20 June 2015 00:46

The making of……..

De voorbereidingen voor het gala zijn al in 2014 begonnen. Ineens zit je dan als feutje tussen de zware jongens van de Galacom. Geen idee wat dit allemaal inhield, maar het leert snel. Er moest uiteraard van alles geregeld worden. Er werd een goede taakverdeling gemaakt, iedereen zou wat voor zijn/haar rekening nemen. Diverse vergaderingen werden gepland, altijd met een hapje en een drankje. Want voorbereiden moet natuurlijk zo gezellig mogelijk. Een locatie werd geregeld, natuurlijk geheim. Er werd een film gemaakt, zoveel mogelijk publiciteit en er is zelfs overwogen om zelf op te gaan treden. Misschien maar goed dat dit plan gesneuveld is, want de meesten spelen alleen drankorgel. Dus toch maar een band en dj’s geregeld. Al met al hielden de voorbereidingen ons behoorlijk bezig.

 

The day before…….

Het is bijna zover. De heren zijn al druk met hun kostuums in de weer. De dames shoppen en passen wat af. En dan de dates, het principe is duidelijk uitgelegd middels het etiquetteboekje en de film, maar helaas, geen brief gezien. Als enquêtecom meisje blijven er dan meerdere mogelijkheden over.

  1. De instructiefilm is niet duidelijk genoeg.
  2. De instructiefilm is te duidelijk, de heren zijn bang dat ze het niet overleven.
  3. Testosteron veroorzaakt kleurenblindheid, dan wordt een blauwe enveloppe wel een heel moeilijke opdracht.
  4. Je bent gewoon niet leuk genoeg.

Laat maar, ik wil het niet weten.

De jurk hangt aan de kastdeur, de schoenen worden uitgelopen, er valt wat te zeggen voor allstars onder een galajurk, make-up wordt even uitgeprobeerd. Het is bijna galatime……….

 Into the night……

29 mei was het dan eindelijk zover. Het gala der V.V.S. Uranymus. Op het laatste moment toch nog een date, wel zo gezellig.

Vanaf 22:00 uur was iedereen welkom bij het Vechthuis te Utrecht (mits je een kaartje had gekocht natuurlijk). Tot een uurtje of 3 ’s nachts kon er onbeperkt gedronken worden, en dat werd dan ook zeker gedaan. Bij binnenkomst mocht je samen met je date op de foto als herinnering van deze onvergetelijke avond, want het was een avond om nooit meer te vergeten.

Iedereen zag er uiteraard beeldschoon uit. De dames droegen allemaal prachtige galajurken en de heren waren verplicht een rokkostuum aan te doen, hoewel sommige zich hier niet aan hebben gehouden maar alsnog er netjes uitzagen in pak. Het was vooral heel bijzonder om Jonathan met iets aan zijn bovenlijf aan te zien. 

Rond een uur of half 11 begon onze fantastische band te spelen, de 1NB (One Night Band). Ze speelden allemaal rock en pop covernummers en bij de tweede set kwam iedereen ook los en ging lekker dansen (oorzaak drank?). Tussen de sets door, waren er 2 leuke Dj’s uit Hilversum die lekkere muziek draaide.

Toen de band klaar was met hun laatste set, kwam DE uitreiking van de Prom King en Prom Queen. Er werd namelijk halverwege de avond gestemd wie de mooist geklede dame en heer waren.

De mannelijke winnaar was Lars. Hij was netjes in rokkostuum en zag er fantastisch uit. Elise, de mooiste geklede vrouw van het gala, had een prachtige rode jurk aan. Niet voor niets dat zij is uitgeroepen tot Prom Queen.

Maar er is meer gebeurd. Harm vond Joline er namelijk zo oogverblindend uitzien dat hij spontaan slappe knieën kreeg. Let je even niet op, vindt er ineens een huwelijksaanzoek plaats! Vooralsnog kunnen wij ons gaan verheugen op de vrijgezellenfeestjes. Gefeliciteerd Harm en Joline!

De avond is voorbij gevlogen. Om 3 uur was het feest afgelopen, dus om 4 uur ging iedereen naar huis. Ik verheug me nu al op het volgende gala!

P.S. Iemand toevallig mijn stem gezien? Ik ben hem al een paar dagen kwijt!

 

jonelle

 

 

1984 times gelezen

Latest from Carline Versteeg

Login to post comments